avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,4621
EURO
34,7984
ALTIN
2.480,77
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Artık FETÖ ile birlikte bu kısaltma da kullanılıyor; FETÖ eşittir P.İ.Ç.

Fethullahçı Terör Örgütü’nün kısaltımı olan FETÖ yerine şu kısaltma da kullanılmaya başlandı.

Artık FETÖ ile birlikte bu kısaltma da kullanılıyor; FETÖ eşittir P.İ.Ç.
A+
A-

Ele-başılığını terörist-başı Fethullah Gülen adlı alçağın yönettiği ve bir süredir sözde ‘cemaat’ görünümüyle arz-ı endam eden Fethullahçı Terör Örgütü’nün kısaltımı olan FETÖ sözcüğü ile birlikte Paralel İhanet Çetesi’nin kısaltımı PİÇ kısaltımı da kullanıma sokularak artık halk tarafından çok kullanılan sözcük oldu.

Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ise Fethullahçılara “FETÖ’nün adını daha net koyalım. Bunlar Paralel İhanet Çetesi, kısaca söylemek gerekirse PİÇ. Yani FETÖ Piç’leri” şeklinde hitap etti. Bu hitap halk içinde çok tutarken Fethullahçıların kahpeliklerini tanımlamak açısından çok beğenilerek, büyük takdirle karşılandı.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.