avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3680
EURO
34,9630
ALTIN
2.325,55
BIST
9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Adaylar tamam! Gözler 31 Ocak’a çevrildi

Antalya ile aday tanıtımını tamamlayan AK Parti’de gözler perşembe Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak ve 7’den 70’e toplumun her kesimini kapsayan on maddelik manifestoya çevrildi.

Adaylar tamam! Gözler 31 Ocak’a çevrildi
03.02.2019
A+
A-

AK Parti’nin aylardır üzerinde çalıştığı manifestoda partinin yerel seçim vizyonu 10 madde halinde ortaya konulacak. Toplumun tüm kesimini kapsayacak olan manifestoda, marka şehirlere dikkat çekilecek. Son dönemde artan sıfır atık uygulaması da manifestoda yer alacak.

İMARA YENİ PLANLAMA

Manifestoda imar planlamasına ilişkin maddeler yer alacak. Parsel bazlı imar planlamalarına izin verilmeyeceğine vurgu yapılacak. Yatay mimari başlığı ile çarpık yapılaşmalara ve çok katlı binalara izin verilmeyeceği, şehrin tarihi dokusuna uygun yapıların inşa edileceği ifade edilecek. Manifestoda sıfır atık ve tasarruf tedbirleri de yer alacak.

SAHAYA İNME VAKTİ

Manifestonun ardından AK Parti, 1 Şubat itibariyle bütün mecralarda sahaya inecek. AK Parti, daha önceden yaklaşık 40 gün süren kampanya sürecinde bu yıl bir ilki gerçekleştirerek kampanyayı 60 gün sürdürecek. Kampanyanın ilk 20 günü yapılan hizmetler anlatılırken; kalan 40 günde de adayların vaatleri ön planda olacak.

(Yeni Şafak)

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.