Avrupa Konseyi : “OHAL süresinin tekrar uzatılmamasından ve bu sürecin sona ermesinden memnuniyet duyuyoruz”
YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
16 Şubat 2017 tarihinde, Hollanda'nın Rotterdam kentinde, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla, tüm ülkeyi kapsayan, Hollanda Referandumda Hayır Platformu oluşturuldu.
Sahte diploma ile girdiği TÜBİTAK'ta, Kamu Sertifikasyon Merkezi Başkanlığı'na kadar yükselen Hasan Başaran'ın, eski Bakanlardan Nihat Ergün'ün akrabası olduğu ortaya çıktı. Ergün, Başaran'ın yaptığı sahtecilikten kimsenin haberinin olmadığını söyledi.
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Bakanlar Kurulu'nun 9 Temmuz pazartesi günü saat 21.30'da açıklanacağını söyledi. Bakanların ağırlıklı olarak dışarıdan olacağını belirten Elitaş, "Kanaatime göre bir veya iki cumhurbaşkanı yardımcısı olabilir" dedi.
Fransa'daki kanlı saldırı yada 10 çalışanını kaybeden mizah dergisi Charlie Hebdo ile ilgili Katolik dünyasının ruhani lideri Papa Franciscus da konuştu. Franciscus, "Anneme küfreden yumruğu yer. Bu çok normaldir. İnsanların inançlarıyla dalga geçemezsiniz" dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halde rapor tutan müfettişlerin saldırıya uğradığını belirterek "Devlet nasıl teröristlere Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te mağaraların içinde işini bitirdiyse, halde terör estirenlerin işini de biz en kısa zamanda bitiririz." dedi.