Görüşmede iki ülke ilişkileri ve Azerbaycan-Ermenistan arasında yaşanan gelişmeler ele alındı.
İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü.Görüşmede, Türkiye- Rusya ilişkilerini geliştirecek hususlar ele alındı.
Görüşmede, Azerbaycan-Ermenistan arasında yaşanan gelişmeler ile Suriye, Libya ve Ukrayna başta olmak üzere bölgesel konular da değerlendirildi.
YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
BURDUR'da, parçalanmış cesedi bulunan 2 çocuk annesi Afgan kadının eşi, 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı. Öte yandan, çiftin biri 5, diğeri 8 yaşında olan 2 kızı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğünce korumaya alındı.
ABD Genelkurmay Başkanı Martin Dempsey, Afganistan'ın işgalinden sonra kurulan Guantanamo Cezaevinin, ulusal çıkarlar nedeniyle kapatılması gerektiğini söyledi. Guantanamo'da hâlâ 132 tutuklu bulunuyor.
Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD Federal Soruşturma Bürosu'nun (FBI), geçen hafta kendisine yönelik iki drone ile yapılan bombalı saldırı girişimiyle ilgili soruşturmaya yardımcı olmasına izin verebileceğini belirtti.
Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde başlattığı Parış Pınarı harekatı sonrası ABD başta olmak üzere bölgedeki Batılı devletler, askeri güçlerini geri çekmişti. Bu çekilmenin ardından terör örgütü YPG’deki panik daha da artarken, teröristlerin sivil halkın arasına karışarak evlerde gizlendiği öğrenildi. SİVİLLERİN YAŞADIĞI EVLERE GİZLENDİLER Sınır hattında bulunan bazı evlerin damlarını ve camlarını brandalarla...