avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3195
EURO
35,0491
ALTIN
2.308,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

YouTube videosu sayesinde 40 yıl sonra ailesiyle buluştu

YouTube videosu sayesinde 40 yıl sonra ailesiyle buluştu
20.04.2018
A+
A-


Hindistan’da 40 yıldır kendisinden haber alınamayan bir kişi, görüntü paylaşım sitesi YouTube’da yayılan bir videoda fark edilmesinin ardından ailesiyle buluştu

 

BBC’nin haberine göre, 1978’de 26 yaşındayken ailesine ve çevresine hiçbir şey söylemeden ortadan kaybolan Khomdram Gambhir Singh, Mumbai sokaklarında şarkı söylerken çekilen bir videosunun internette yayılmasının ardından 40 yıl sonra ailesiyle bir araya geldi.

BİR VİDEODA TESADÜFEN KARDEŞİNİ GÖRDÜ

AA’nın aktardığında göre; Singh’i internette dolaşan bir videoda tesadüfen gören erkek kardeşi Khomdram Kulachandra, “The Hindu” gazetesine verdiği demeçte, “Yeğenlerimden biri video görüntüsünü bana gösterdiğinde gözlerime inanamadım. Onu tekrar sağ göreceğimize dair tüm umutlarımızı kaybetmiştik.” dedi.

Videoyu geçen ekim ayında yükleyen sokak fotoğrafçısı Firoz Shakri’nin, Sing’in halen Mumbai’de yaşayabileceği yönünde bilgi vermesi üzerine polisin araştırmalarını bu kentte sürdürdüğü belirtildi.

TREN İSTASYONUNDA BULUNDU

Sing’in aranması olayına bakan müfettiş Pandit Thakaray da “Onu bir tren istasyonunun önünde bulduk. Kötü bir durumdaydı, iyi değildi.” diye konuştu.

Thakaray, Hindistan ordusunda eski bir asker olan Singh’in, evlendikten birkaç ay sonra mutsuz olduğu için evden ayrıldığını ve o zamandan beri ya dilenerek ya da günlük ücretli bir işçi olarak çalışarak Mumbai’de yaşadığı bilgisini paylaştı.

Yaşlı adam bulunduktan sonra fotoğrafının ailesine gönderildiğini söyleyen Thakaray, Singh’in ailesiyle telefonda görüştüğünü ifade etti.

Uçakla Imphal kentine gönderilen 66 yaşındaki Singh, 40 yılın ardından ailesiyle bir araya geldi.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.