avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Yavaş’tan rahat bir ortam sözü

Yavaş’tan rahat bir ortam sözü.

Yavaş’tan rahat bir ortam sözü
06.02.2019
A+
A-

Yavaş, “Mutlu yaşayacakları bir Ankara’nın sözünü verdik. Projelerimizi anlattık, sıkıntılarını dinledik. Emekli astsubayların torunları ve çocuklarıyla Ankara’da daha rahat yaşayabilecekleri bir ortamın sözünü verdik. En az 30-40 yıllarını bu ülke için akıtmış astsubaylarımız için güzel bir tesis sözü de vermiş bulunuyoruz” dedi.

YANLIŞ ANLAŞILABİLECEK SIFATLAR

Yavaş, rakibi AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin “Arkamızda yaslanacak bir ağamız var” sözleriyle ilgili soruyu ise şu ifadelerle yanıtladı: “Neresinden tutmak lazım bilmiyorum. Bir defa Cumhurbaşkanlığı makamı şahısla kaim değil. Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Ama cumhurbaşkanlığı makamı gibi saygın bir makamı böyle ‘arkamızda ağamız var’ gibi yanlış anlaşılabilecek sıfatlarla tanımlamak yanlış. Biz sadece seçilirsek bu projeler yapılır demekle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ankaralıların iradesini kabul etmeyeceği gibi bir anlam çıkıyor. Tecrübeli olduğunu iddia eden rakibime yakıştıramıyorum.”

Ankara haberleri Hürriyet yerel haberler sayfasında. Haber ajanslarının Ankara ilinden Yavaş’tan rahat bir ortam sözü hakkında ilettiği tüm haberler hurriyet.com.tr farkı ile sizlere ulaştırılıyor. Bu haber ilk olarak 06 Şubat 2019 tarihinde saat 09 11’de yayınlandı. Son dakika gelişmesi oldukça Yavaş’tan rahat bir ortam sözü haberi güncellenecektir.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.