avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3411
EURO
35,0201
ALTIN
2.321,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

UETD Belçika: İnsafsız PKK terörüne karşı cevabımız dayanışma ve kararlılıktır

UETD Belçika Başkan Yardımcısı İlhan Yılmaz, ırkçı terör örgütü PKK’nın Ankara-Kızılay’da yaptığı vahşi terörist saldırıyı yayınladığı basın açıklamasıyla kınadı. İşte UETD Belçika’nın açıklaması:

UETD Belçika: İnsafsız PKK terörüne karşı cevabımız dayanışma ve kararlılıktır

13 Mart Pazar günü başkentimiz Ankara’da devletimize ve milletimize karşı karanlık odaklar tarafından haince bir saldırı daha düzenlenmiştir. İlk belirlemelere göre 34 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, 125 kişi de yaralanmıştır.

Birliğimizi ve beraberliğimizi, ülkemizin siyasi ve ekonomik istikrarını, milletimizin huzurunu ve demokrasimizi hedef alan bu menfur saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Bu saldırının vatandaşlarımızın en yoğun olduğu bölgelerden birinde gerçekleşmesi terörün alçaklığını ve çirkin yüzünü bir kere daha göstermiştir.

Ülkemizi, aziz milletimizi ve demokrasimizi hedef alan bu menfur saldırıyı gerçekleştirenler ve azmettirenler asla amaçlarına ulaşamayacaklardır. Şu bilinmelidir ki; hiç bir terör saldırısı milletimizin birlik ve beraberliğine zarar veremez. Dünya kamuoyunun bu menfur saldırıda da Paris saldırısında olduğu gibi tek vücut olarak hareket etmesi gerekmektedir.

Milletimiz ve devletimiz her zaman olduğu gibi bu saldırıyı da bertaraf edebilecek kudrettedir. Uzunca bir süredir, terörün hedefi olan ve birçok badireyi daha fazla kenetlenerek aşmış milletimiz, bu saldırılar karşısında da vakar ve dayanışma içerisinde, zor koşulların üstesinden gelecektir.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) olarak kaynağı, söylemi, amacı, adı ne olursa olsun, her türlü terör eyleminin ve terör örgütünün karşısındayız, hep birlikte de karşısında olmak mecburiyetindeyiz.

Bu saldırı karşısında göstereceğimiz dayanışma ve kararlılık teröre vereceğimiz en büyük ve en anlamlı cevap olacaktır.

Milletimizin huzurunu, ülkemizin güven ve istikrar ortamını bozmayı amaçlayan bu saldırıda hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı, yararlanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.