avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Stratejist Sefa Yürükel net konuştu: FETÖ, PKK ve IŞİD emperyalizmin fahişesidir!

Hollanda Türkleri Konseyi’nin sosyal-antropolog Başkanı Sefa Yürükel’le gündem yaratan çarpıcı söyleşinin ikinci bölümü, Avrupa’dan destek gören terör örgütlerinin nasıl bitirileceği ile ilgili oldu. Yürükel, Avrupa’da yuvalanan FETÖ, PKK ve DEAŞ-IŞİD terör örgütleri militanın amaçlarını anlattı.

Stratejist Sefa Yürükel net konuştu: FETÖ, PKK ve IŞİD emperyalizmin fahişesidir!

AVRUPA TÜRK GAZETESİ Hollanda Türkleri Konseyi Başkanı Sefa Yürükel’le yaptığı söyleşi dizisinin bu seferki sayısında konu ‘terör ve terörün nasıl bitirileceği’ oldu.

Anti-terör uzmanlığı bilinen Sefa Yürükel; FETÖ, PKK ve IŞİD-DEAŞ terör örgütlerinin Avrupa’daki etkinliklerinden bahsederek, bu gruplarına Türk toplumunu hedef alan azımsanmayacak boyutta büyük bir beşinci kol faaliyeti içinde olduklarına değindi. Yürükel, Hollanda devletinin ise uzman kadrolar konusunda son derece yetersiz olduğunun altını çizdi.

YÜRÜKEL: FETÖ, PKK VE IŞİD-DEAŞ EMPERYALİZMİN YANİ ABD ve AVRUPA’DAKİ KÖTÜ NİYETLİ ODAKLARIN FAHİŞESİDİR!
“IŞİD, BOP projesi çerçevesinde İslam coğrafyasını emperyalist emellere uygun olarak şekillendirme gayretinde olduğu gibi aynı zaman’da İslamı çirkin ve vahşi gösterme propagandasında batı toplumlarını da ırkçı şekilde şekillendirme ve İslamı yasaklama stratejisinde de kullanılıyor.

Emperyalizmin fahişeliğinin bu ölçüsü çok önemlidir.”

YÜRÜKEL: İSRAİL GAZETELERİ İTİRAF ETTİ; ‘IŞİD YOLDAN ÇIKAN MÜSLÜMANLARIN İMHA EDİLMESİ İÇİN EMPERYALİSTLER TARAFINDAN KURULDU!’ DİYORLAR
“IŞİD, ABD ve İsrail yapımı bir şebekdir. Bunu Obama’nın IŞİD’i etkin hızlı eğitim videosunda, ABD askeri istihbarat başkanının IŞİD konusundaki itirafında, 120 SAS İngiliz komandosunun IŞİD içersinde çalışırken havadan bombalanmasıyla, ortaya bağlantıların çıkmasında ve Haaretz gibi İsrail gazetelerinin IŞİD militanlarının Güney Suriye’de yaralandıktan sonra İsrail hastanelerindeki tedavilerinde ve “IŞİD’i biz İsrail ile mücadele için değil yoldan çıkmış Müslümanları imha etmek için kuruduk” beyanatlarında bulabilirsiniz. Avrupa’da IŞİD tarafından patlatılan bombalar ‘kaos içersinde nizam’ teorisine uygun olarak kontrollü bir şekilde yürütülüyor. Bunlar bizleri yanıltmasın.”

YÜRÜKEL: HAKİM SINIFLARIN ‘MÜSLÜMAN KORKUSU’ YARATMA TEORİSİ, SIKINTI İÇİNDEKİ HALKI ‘UYUTMANIN ARACI’DIR
“Avrupa’da hakim sınıflar IŞİD’i bahane ederek ve televizyonlarda ve gazetelerde IŞİD’den dolayı İslam’ı kötü bir din olarak göstererek ülkelerindeki toplumu, İslam’ı düşman din olarak ve Müslüman fertlerine ‘potansiyel düşman’ olarak göstererek kendi içlerinde bulundukları ve çözemedikleri ekonomik ve siyasi çıkmaz ve krizleri kendi halkının gözünde saklamak için bir ‘uyutma aracı’ olarak kullanıyorlar. IŞİD bu anlamda bulunmaz bir fahişedir. Bu örgütün İslam’la hiç bir alakası yoktur. Bunu sadece Avrupa değil ABD’deki hakim sınıflarda yapıyor.”

yurukel soylesi teror orgutleri nasil bitirilir

YÜRÜKEL: FETHULLAHÇI İHANET ŞEBEKESİ TSK’YI DARMA DUMAN ETMEYİ HEDEFLEDİ
“Terörist faaliyetleri MGK tarafından saptanarak karara bağlanan ve hakkında davalar açılıp mahkumiyetleri bulunan kaçak terörist-başı Fethullah Gülen ve ‘cemaat’ adıyla topluma sirayet eden Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adlı gizli örgütü’ün beşinci kol faaliyetleri ilk olarak Balyoz, Ergenekon ve casusluk adı verilen uyduruk davalarla toplum nezdinde ortaya çıkmıştı.”

“Bu ihanet çetesi yüzlerce insanı intihara sürükledi. FETÖ’nün tezgahladığı bu operasyonlar ve hava kuvvetlerinden 2008 ile 2014 yılları arası kumpaslar, yanlış rapor ve engellemelerle 500’ün üzerinde pilotun Fethullahçılar vasıtası ile istifa etmesine yol açtı.”

YÜRÜKEL: ABD’NİN PROJESİ GÜLEN VE ÇETESİ VASITASIYLA TÜRKİYE’DE UYGULAMAYA KONDU
“Makro planda bakarsak; ABD’nin Türkiye’ye yaptığı en büyük operasyonlardan birisidir aranan terörist Fethullah Gülen ve çetesi FETÖ vasıtasıyla yaptıkları. Burada PKK yöneticilerinin açıklamaları var, “Ergenekoncular yargılanıyor biz bu işe katkı yapıyoruz” diye sevinç ve destek açıklamaları oldu. TSK’ya karşı bu operasyonlar olmasaydı, bugün ABD ve AB BOP operasyonu diye bir maceraya bu kadar pervasızca giremez ve IŞİD diye bir manivelayı da bu operasyon ayağına katamazlardı. Yani; Fethullahçılar, PKK ve IŞİD Türkiye’ye karşı operasyonda ortak güç olarak ABD tarafından koordine edildi ve milletimizi bölünme, Türklük ve Atatürk’ten uzaklaştırma, İslam dahil değerlerimizin tamamını erozyona uğratma amaçlı olarak AB ülkelerinin önemli güçleri tarafından desteklendi.”

ABDULLAH GÜL FETÖ’CÜLERE SİNYALİ VERDİ SONRA DA BEŞİNCİ KOL OPERASYONUNU GERÇEKLEŞTİRMEK ÜZERE ZEKERİYA ÖZ DEVREYE GİRDİ
“Çünkü Ortadoğu’da dünya’da haklı olman yetmez, bileğinin de güçlü olması gerekiyor yani ordunun gücü önemli. TSK’ya bunun için operasyon yapıldı. BOP projesi başka türlü hayat bulamazdı, işi planlayanlara göre. İlk operasyon emrini ise “bana bir savcı bulun operasyon başlasın” diyen kişi ise, o zamanki Dışişleri Bakanı olan ve Colin Powell’le 9 maddelik gizli anlaşma yaptığını itiraf eden Abdullah Gül’dür. Bu çok az bilinir. Buldukları (sözde) savcı ise, kamuoyunun sonradan tescili Fethullahçı olarak tanıyacağı ve pek çok masum insanı ölüme sürükleyen, bu anlamda eli-kanlı olan, Zekeriya Öz‘dü.”

YÜRÜKEL: TSK TÜRKİYE’NİN BİLEĞİ’DİR, ONUN İÇİN HEDEFTEDİR
“Şunun özellikle üzerinde durmam gerek ve o nedenle tekrarlıyorum; dünyada haklı olman yetmez bileğinin de güçlü olması gerekiyor; TSK Türkiye’nin bileği’dir, onun için hedefleri TSK’dır.”

YÜRÜKEL: ABDULLAH GÜL’ÜN GÜNAHI ÇOK; VATAN İHANETTEN YARGILANMASI GEREKİR!
“Aydın olarak çekinmeden haykırmamız gerekmektedir; Gül’ün imzaladığı 9 maddelik antlaşmada sözde ‘Ermeni soykırımı’nın tanınması, Ermenistan’la diplomatik ilişkiler kurulması ve Irak Türkmeneli bölgesi’nin Türkmen’lerden boşaltılıp orada Kürdistan kurulması konusu da var. Bu ihaneti Abdullah Gül ve FETÖ’cülerinde içinde bulunduğu ekibi yapmıştır. Bu artık genel bilgi halini almıştır. Abdullah Gül ve ebininin vatana ihanetten yargılanması gerekir!”

YÜRÜKEL: TÜRK MİLLETİNİN KOZMİK ODASI’NIN IRZINA GEÇİP BU MAHREMLERİMİMİZİ YABANCILARIN ELİNE VEREN GÜL, ARINÇ VE FETÖ’NÜN DEVLETTEKİ UZANTILARI İTTİFAK HALİNDE HAİNLİĞE DEVAM EDİYORLAR!
“Gül ve ekibinin vatana ihanetten yargılanması gerekir! Niye? Çünkü; dikkat ederseniz Gül’le ittifak yapan ve ‘kozmik oda olayı’nın bir numaralı oyuncularından Bülent Arınç ve Fethullahçı şebekenin mensubu hakimler şu anda aynı ittifakı devam ettirmektedirler. Abdullah Gül ve şimdi tasfiye edilen ekibinin, ABD ve İngiltere’ye Türkiye’nin bütün kripto bilgilerini verdiği konusunda şüphelerim var. Batı, adama boşuna destek vermez! Bunların araştırılmasını da temenni ediyorum. O zamanlar Gül’ün Ermenistan ziyareti ve saire, hep bu dokuz maddelik gizli antlaşmanın uygulanmasının sonucudur.”

YÜRÜKEL: HARİCİYEDE SIZINTI VAR, FETHULLAHÇILARIN ‘SIZINTI’SI!
“Ayrıca Dışişleri Bakanlığında, iletişimci olarak bilinen kripto ve şifre yazım ve çözümcüler arasına yaygın bir şekilde Abdullah Gül’ün zamanında yerleştirildiği, bizzat o kurumda çalışanlarca da bana ulaşan bilgi olarak, bana 8 yıl önce bunlar iletildi. Yani Dışişleri, Büyükelçi, Konsolosluk ve saire çalışanlar ve kurumların yazışmaları bu anlamda güvende değil.

Ayrıca tasfiye edilen Naci Koru, Dışişleri’nin elektrik programlarını yerleştirmede en etkin kişi idi . Yani neresinden tutsan elinde kalıyor. Yani iletişimciler içerisinde Fethullahçılar konusu çok önemli irdelenmesi gereken bir konu olarak değerlendiriliyor.”

yurukel soylesi teror orgutleri nasil bitirilir

PKK NASIL İMHA EDİLİR? YÜRÜKEL YAPIYI MASAYA YATIRDI SONRA TEŞHİSİ KOYDU
PKK’nın üst kesimi 60 yaşına gelmiş, terörden başka hiç bir işi olmayan kişilerden oluşuyor. Teröristler nokta operasyonlarıyla yerinde imha edilmeli. İngiltere, Fransa örnekleri ortadadır. ‘Piramit örgütler’ bunlar, tepesi imha edildiğinde altı zaten dağılır.

PKK gibi ‘piramit örgütler’de 25 kişilik esas lider kadrosunun ve 150 kişilikte orta yönetici kadrosunun dünyanın neresinde olursa olsun paketlenip yada yerinde imha edilip yok edilmesi, örgütün imhası neticesi için temel gereksinimdir.

Bu teröristler kendi başlarına oturmuyorlar; ABD, Fransa ve İngilizlerin korumasında oldukları biliniyor.

Bh terörle mücadeleyi dünya’da her devlet ya işbirliği halinde yada kendisi yapıyor. Bu konuda bahane aramak Türk insanının can ve mal kaybına yol açıyor. Bu konuda Türkiye dışından gelecek siyasi amaçlı açıklamaları, Türkiye elinin tersi ile itmelidir. Her can kaybından, bu haksız eleştirileri yapanlar ve mücadelede ihmal yapanlar sorumludur.

Türkiye; Rusya, Suriye, Irak ve İran merkezi yönetimleriyle iyi ilişkiler kurmalıdır. Türkiye bölgesel ittifaka girmek durumundadır.”

Türk hariciyesinde neler oluyor? Hangi sürprizler yolda? Kasetle CHP’nin başına getirilen Kılıçdaroğlu‘nun hedefi nedir? Yürükel anlattı.

Hariciye (dış işleri) olmak üzere devletin tepesindeki atamaları daha önceden ön-gören Yürükel’le söyleşimizin üçüncü bölümümü önümüzdeki günlerde AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘nde. Hariciyedeki atamalar ve kaset komplosuyla CHP’nin başına getirilen Kılıçdaroğlu’nun esas amacının ne olduğunu açıklayan Sefa Yürükel’le ses getirecek söyleşi dizimizin devamı yakında AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘nde .

Avrupa Türk Gazetesi © SÖYLEŞİ

yurukel soylesi hollanda muslumanligi ve fisleme

emre unver turkiyede siddet var aciklamasi garabeti

hollanda dmu turkce kumpas feto

mehmet cerit feto hollanda hezeyanlari_841x474

veren feto lider kadrosunu desifre etti

nijmegen diyanet feto ye tepki

veyis gungor abdulhamit bilici zaman feto

Hollanda'da Ermeni kilisesinin ayinine katilan HDP'li vekil bakin kimle beraberdi kapak

3 istihbaratci feto analizi haberi video izle

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.