avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,4714
EURO
34,5590
ALTIN
2.474,93
BIST
9.529,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İşte Dordrecht’teki saldırıyı yapan ırkçı DEM-NED örgütü uzantılı PKK’lı teröristler ve son gelişmeler

Hollanda’nın Dordrecht şehrinde bulunan Ayasofya Camii’ne organize terör saldırısı düzenleyen PKK terör örgütünün Hollanda kolu konumundaki ırkçı DEM-NED örgütünün (eski adıyla FED-KOM) yönlendirdiği PKK’lı teröristler iftar vaktinde yaptıkları saldırıda 2 Türk’ü yaralayıp, büyük ölçüde maddi zarar vermişlerdi. Aranan teröristlerin yeni fotoğrafları yayınlandı. Polis 3 PKK’lı teröristi arıyor. Ülkücüler başkanı Murat Gedik ise kamuoyunda ‘PKK’lıların yakalanıp cezalandırılmaları’ şeklinde oluşan baskıdan ötürü eski tavrını değiştirerek daha aktif bir duruş sergileyerek yaptığı duyuruda Hollanda Türklerinden yardım talebinde bulundu.

İşte Dordrecht’teki saldırıyı yapan ırkçı DEM-NED örgütü uzantılı PKK’lı teröristler ve son gelişmeler

KAÇAK PKK’LI TERÖRİSTLER HALA ARANIYOR
Hollanda’nın Dordrecht kentinde Merwedestraat’ta bulunan Ayasofya Camii’ne PKK terörist Kürt-ırkçıları tarafından 23 Haziran’da iftar vaktinde saldırıda bulunulmuştu. Soruşturma derinleştirildi

TERÖRİSTLER DEM-NED TARAFINDAN GÖNDERİLDİLER
30 kişiden oluşan elleri (demir-) sopalı ve silahlı PKK’lı teröristlerden oluşan ve PKK terör örgütü’nün Hollanda kolu ırkçı DEM-NED örgütü’nden (eski adı FED-KOM) geldiği ve DEM-NED tarafından paramiliter güç olarak yönlendiriği bilinen sokak mafyası, Dordrecht’te bulunan Hollanda Ülkücü Türk Dernekleri Federasyonu (Türk Federasyon) bağlı Ayasofya Camii’sine saldırıda bulundu, cami’yi bastı.

PKK’LILAR 2 TÜRK’Ü YARALADI
PKK’lı teröristlerin baskını iftar hazırlıkları devam ederken gerçekleştirildi. Cami’de maddi hasara yol açtılar, camlar ve birçok eşyayı da kırdılar. 4 yetişkin ve bir 11 yaşındaki çocuğun bulunduğu cami’ye basan PKK’lı teröristler, cami müdavimlerini tehdit ederek, 2 kişiyi yaraladılar. Bu saldırıda yaralanan 2 Türk’ün hastanede tedavi altına alındığı belirtilmişti.

ORGANİZE TERÖRİST SALDIRIYI YAPANLAR AYAN-BEYAN ve TÜM VERİLERİYLE ORTADA: PKK HOLLANDA UZANTISI ‘IRKÇI DEM-NED ÖRGÜTÜ’
PKK’nın Hollanda kolu ırkçı DEM-NED örgütü’nün yönlendirdiği, planlayarak organize bir şekilde saldırıyı düzenledikleri ortaya çıkan PKK çetesinin cami’ye, yolun kenarına park ettikleri 7 adet arabayla kafile halinde ‘camiyi yangına vermek ve Türkiye’de kararlılıkla yürütülen terörle mücadele konusunda Türklerden hesap sormak üzere’ geldikleri öğrenildi.

PKK HOLLANDA’DA KENDİSİNİ GİZLEMEK İÇİN İSİM DEĞİŞTİRMİŞTİ
Televizyon kanalına konuşan bazı tanıklar, saldırıyı düzenleyenlerin terör örgütü PKK’nın Hollanda kolu olan ve kısa süre önce adını kısaca FED-KOM’dan ‘Hollanda Demokratik Kürt Toplulukları’ anlamına gelen DEM-NED’e çeviren terörist uzantılı ırkçı örgüt tarafından yönlendirilen, Kürt-ırkçısı çete tarafından tarafından yapıldığını doğruladılar.

ÇEŞİTLİ ŞEHİRLERDE TUTUKLANAN EROİN MÜPTELASI PKK’LILAR
PKK’nın saldırısından sonra toplumda oluşan tepki ve duyarlılık sonuç verdi. Hollanda polisi Amsterdam’da yaptığı baskında 24 yaşında bir ve Capelle aan den IJsse şehrinde yaptığı baskında 25 yaşında bir, toplam 2 ırkçı DEM-NED örgütüyle ilişkili  PKK’lıyı tutukladığı öğrenildi.

NOS’ten kaynakların edindiği bilgiye göre polis’in Capelle aan den IJssel’de bastığı PKK’lıların oturduğu evde yüksek miktarda eroin-uyuşturucu ve paranın bulundu. ‘Opiumwet’ olarak bilinen ağır uyuşturucunun kullanımını suç sayan ‘Uyuşturucu kullanımı yasası’na muhalefetten polisin işlem yapacağı belirtilirken, polis’in baskılarını sürdüreceği öğrenildi.

Polis istihbaratı ve kamera görüntülerini incelemesi sonucu operasyonlarına hız verdi. Bundan bir gün sonra ise, Dichtbij‘den edinilen bilgiye göre Hollanda polis Zaandam’da bir eve yaptığı baskında, Dordrecht’teki terörist saldırıyla ilgili, 21 yaşında PKK’lı bir bayanı tutukladı.

Türk toplumu ve STK’ları tutuklamaların sürmesini talep ederken, bu saldırıların arkasına saklanarak Kürt gençlerini radikalleştirerek adi eylemler için kullanan emir verenlerin de yargılanmasını istiyor.

YENİ RESİMLER ORTAYA ÇIKTI
Hollanda’nın yüksek tirajlı AD gazetesin ise PKK’lı Kürt ırkçısı teröristlerin resimlerini paylaştı.

KAÇAK 3 PKK’LI TERÖRİSTLER HALA ARANIYOR
Polis ise dağıttığı fotoğrafta Dordrecht’teki terörist eylemi yapan erkek cinsiyetinden 3 PKK’lı teröristiN daha aradığını belirtti.

İşte aranan PKK’lı teröristler:

dordrecht pkkli teroristler

MURAT GEDİK SOSYAL-MEDYA’DAN DUYURUDA BULUNDU: “LÜTFEN YARDIMCI OLALIM”
Daha önce bu konular hakkında basına konuşmadığı için özellikle çekindiği öğrenilen, Hollanda Ülkücü Türk Dernekleri Federasyonu başkanı Murat Gedik sosyal-medyadan yaptığı duyuruda bu sefer daha atak davrandı ve PKK’lı teröristler yakalanması için başta Hollanda’daki Hollanda Ülkücü Türk Dernekleri Federasyonu mensupları olmak üzere Türklerden destek istedi ve şunları yazdı:

dordrecht pkkli teroristler murat gedik aciklama

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

dordrecht pkk saldirisi arastirma analiz haber

sefa yurukel aciklama

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.