avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Pensilvanya soytarısının tutmayan kehanetleri!

Bedduaları tutmayan, darbe üstüne darbe alan FETÖ elebaşı Gülen dağılma sürecine giren örgütünü bir arada tutmak için yine hayal sattı. Yayınladığı video ile ‘bekleyin’ diyerek taraftarlarının dağılmasını önlemeye çalıştı.

Pensilvanya soytarısının tutmayan kehanetleri!
A+
A-

Fethullahçı Terör Örgütü’nün lideri Fetullah Gülen dağılmak üzere olan örgütünü toparlamak için yine şifreli mesajlara sarıldı. Bu sefer de “Erdoğan’ın zehirleneceğini” ima ederek, örgütüne bir kez daha “bekleyin” çağrısı yaptı. Daha önce defalarca benzer palavraları duyan FETÖ’cüler de Gülen gibi şizofrene bağladı.

Haftalık yayınladığı videolar üzerinden örgütüne üstü kapalı talimatlar gönderen Gülen, geçtiğimiz hafta yine “Ateş salma” beddualarını okumuştu. Dün örgüte ait hesaplardan yeni bir video yayınlatan Gülen, bu sefer Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı doğrudan hedef aldı.

ZEHİRLENECEK
“Eşrefpaşa’dan, Kasımpaşa’dan bir yerlere sıçrayan külhaniler farkına varmadan öyle zehirlenirler ki kendilerini bir şey görmeye başlarlar” dedi. FETÖ cemaati ise bu mesajlı Eşref Bitlis ve Turgut Özal’ın şüpheli ölümlerine gönderme yaparak küstahça “Erdoğan zehirlenecek” imasında bulundu. Sürekli şifreli videolar yayınlayıp “gelecek öngörüleri” sallayan FETÖ lideri, örgüt üyelerini beklenti içine sokarak oyalamaya çalışıyor. Ettiği beddualarla Paralel Yapı elemanlarında “Hoca beddua etti, bunların işi bitecek” algısı oluşturmaya çalışan Gülen, kehanetleri için ise belirli bir zaman dilimini işaret etmeyerek ucunu açık bırakıyor. Yeminler eden, “Bakın göreceksiniz” gibi ifadeler kullanan elebaşı, beddualar tutmayınca da suçu örgüt üyelerine atıyor.

gunes 29 mart 2016

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.