avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3283
EURO
35,0825
ALTIN
2.297,56
BIST
8.989,17
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Meral Akşener’den dolar açıklaması hükümetin yanındayız!

Dolar çıldırdı. Piyasalar şokta…1 saat içinde dolar kuru 5.90’dan 6.30’ların üstüne zıpladı. Dolar 7 liraya doğru giderken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika bir açıklama geldi. Akşener “Hükümetimiz ve milletimiz adına hükümetimizin yanındayız” dedi.

Meral Akşener’den dolar açıklaması hükümetin yanındayız!
11.08.2018
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den son dakika bir açıklama geldi. Akşener döviz kurundaki yükselişi değerlendirdi ve “Hükümetimiz ve milletimiz adına hükümetimizin yanındayız” dedi. Akşener’in partisi diğer partilere işbirliği teklifinde bulundu.

Akşener, “TC. aile şirketiniz değil. Ekonomik tabloyu bozarken yalnızdınız çözüm için birlikte hareket etmeye hazırız. Merkez Bankası’na müdahale etmekten vazgeçin” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İl Başkanları toplantısı sonrasında gündemi değerlendirdi. Ekonomiye ilişkin Akşener, “Ekonomide ve dövizde tam anlamıyla bir patlama yaşanmıştır. Hepimiz aynı gemideyiz geminin adı Türkiye Cumhuriyeti’dir. Dünü ve bugünü yarın konuşmak üzere sayın Cumhurbaşkanı’na çağrıda bulunuyoruz; gelin etrafınızı saran sizi sürekli yanıltan o ekonomi kurmaylarından bir an evvel kurtulun.

Türkiye Cumhuriyeti,  aile şirketiniz değil. Ekonomik tabloyu bozarken yalnızdınız çözüm için birlikte hareket etmeye hazırız. Bugün için ülkemiz ve milletimiz adına Türkiye Cumhuriyeti hükümetinin yanındayız. Merkez Bankası’na müdahale etmekten vazgeçin” dedi.

İYİ Parti işbirliği teklif etti! Ankara’da flaş ekonomi adımı

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER: ,