avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3168
EURO
35,0597
ALTIN
2.307,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Meghan Markle’ın üvey ablasından şaşırtan açıklama

Sussex Düşesi Meghan Markle’ın üvey ablası Samantha Markle, katıldığı televizyon programında, “Onun bir kalbi yok, kalbi kırılamaz” diye konuştu.

Meghan Markle’ın üvey ablasından şaşırtan açıklama
05.03.2019
A+
A-

Sussex Düşesi Meghan Markle’ın başı, yine ailesiyle dertte. Düşes’in üvey ablası Samantha Markle, İngiltere’de cuma günü TV’de yayınlanan, ‘Meghan and the Markles: A Family at War’ adlı belgeselde yer aldı.

Meghan Markle’ın üvey ablasından şaşırtan açıklama

Samantha Markle, kardeşinin, babası Thomas Markle’a yazdığı ve İngiliz basınında yayınlanan mektubu hakkında konuştu.

KALBİMİ MİLYONLARCA PARÇAYA AYIRDI

Markle’ın, kendisi ve eşi Prens Harry’yi karşısına alan bir röportaj veren babasına, “Yaptıkların kalbimi milyonlarca parçaya ayırdı.” sözleriyle dikkat çeken mektubunun, abla Markle’ı kızdırdığı görüldü.

Sussex Düşesi Meghan Markle-FOTO GALERİ

ONUN BİR KALBİ YOK

Samantha Markle, kız kardeşiyle ilgili olarak, “Onun bir kalbi yok. Oysa babasını rahat ettirmek, karşılık vermek, yaşlılıkta rahat olmasını sağlamak için elinden geleni yapabilir, sevgi dolu ve zarif olabilirdi. Kalbi mi kırılmış? Hayır, asıl babamın kalbi kırıldı. Kendini mağdur olarak gösteremez.” dedi.

Meghan Markle’ın üvey ablasından şaşırtan açıklama

Prens Harry ile düğününe günler kala babası Thomas Markle’ın, paparazzilere anlaşmalı pozlar vermesiyle sarsılan Düşes’in, babasına yazdığı mektup İngiliz basınının eline geçmişti.

ACIYA SEBEP OLMAYI BIRAK

Mektupta, “Baba, bu yolu neden seçtin anlamıyorum. Yaptıkların kalbimi milyonlarca parçaya ayırdı. Basına beni aradığını ve düğüne gelemeyeceğini söylediğini anlatmıştın. Beni aramadın bile. Seni sadece korudum, sevdim ve savundum. Yalan söylemeyi ve daha fazla acıya sebep olmayı bırak.” ifadeleri yer aldı.

Meghan Markle’ın üvey ablasından şaşırtan açıklama

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.