avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5075
EURO
34,8116
ALTIN
2.487,60
BIST
9.559,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Karakter sorununu dışa vurdu; CHP’nin tepesinden FETÖ medyasına

Geçmişte çelişkileriyle gündem olmayı başaran ve Kılıçdaroğlu’nun da son kovduğu ‘monşer diplomat’ CHP eski milletvekili Faruk Loğoğlu FETÖ medyası Zaman’a yazar oldu.

Karakter sorununu dışa vurdu; CHP’nin tepesinden FETÖ medyasına
A+
A-

Aranan terörist Fethullah Gülen’in yörüngesinde, onun ele-başı olduğu bilinen Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) yayın organı Zaman’ın kadrosuna ‘yazar’ olarak üç yeni isim katıldı.

LOĞOĞLU, BECERİKSİZLİĞİ NEDENİYLE ERDOĞAN TARAFINDAN BÜYÜKELÇİLİK’TEN KOVULAN BAŞARISIZ BİR DİPLOMAT
Bu isimlerden biri, TC Washington Büyükelçisi olduğu dönemde ortaya koyduğu uyumsuzluk, monşerlik’te direnen tavrı ve beceriksizlikleri nedeniyle bu görevden dönemin Başbakanı Erdoğan tarafından kovulan ardından da kendisine ‘liberal’ dediği halde Kılıçdaroğlu tarafından tombaladan CHP Adana Milletvekili gösterilen Faruk Loğoğlu.

‘KAŞAR MONŞER’ OLARAK İFADE EDİLEN FARUK LOĞOĞLU KİMDİR?
Tabanda kaşılığı olmadığı için tepeden inme olarak CHP Parti Meclisi üyeliğine getirilen ve CHP Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı olduğu dönemde yurtdışında oluşturulan CHP örgütlenmelerinde ciddi kargaşa oluşturmuş olan ‘kaşar monşer’ Loğoğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Metin Feyzioğlu’yla girdiği gereksiz tartışmayla gündem olmayı başarmış, CHP tabanınında da tepkiye neden olmuştu. Loğoğlu parti içi milletvekiliği adaylığı yarışında kendisine güvenmeyerek ön-seçime girmemiş Kılıçdaroğ tarafından listeye alınmayı beklemişti, bu da gerçekleşmeyince ikilinin birbirlerini açıkları nedeniyle sattıkları konuşuldu. Loğoğlu’nun kurultay sürecine giren CHP’ye yeniden hamle yapmak için bu sefer uğurunda çalışma yürüttüğü konuşulan FETÖ’yü arkasına aldığı ve Zaman üzerinden hamle yapacağı kulislerde konuşuluyor. Partililer ise Loğoğlu gibi tiplerden hayır beklenmeyeceğini ifade ediyorlar.

FETÖ medyası Zaman’ın kervanına katılan diğer isimler ise; eski AK Parti’li milletvekili Reha Çamuroğlu ve yazar Emine Eroğlu oldu.

Loğoğlu’nun CHP’yi artık ele geçiren Paralel’in CHP’nin çizgisinden çıkıp içeriden çökmesine neden olan 2012-2013-2014 yıllarındaki en önemli truva atlarından birisi olduğu CHP kulislerinde bilinen bir şey.

İLK AÇIKLAMASINDA FETHULLAH’I DÖRT KOLLA KUCAKLADI
Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) medyası Zaman’ın yazarı olacağının açıklanması sonrasında gazeteye konuşan CHP’li Faruk Loğoğlu, neden FETÖ’nün yayın organında yazacağını şöyle açıkladı:

Zaman’ın ciddi bir yayın organı olduğunu ifade eden Loğoğlu, “Zaman gazetesi farklı görüşlere, birbiriyle çok zıt görüşlere dahi geniş bir yelpazede yer verebilen bir yayın organı.” olduğu söyleyerek, “kitlelere ulaşma bakımından yazılı basının ve bu bağlamda Zaman gazetesi’nin önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi ve ekledi, “sesimi en etkin bir biçimde Türkiye’nin bu koşullarında saygı duyduğum ve izlediğim Zaman gazetesi vasıtasıyla duyurmamın topluma bir katma değer sağlayacağını düşündüğüm için Zaman gazetesi’nde yazmaya karar verdim.”

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.