avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3277
EURO
35,1006
ALTIN
2.305,35
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İyi Parti’de istifalar

Bursa’da İyi Parti Karacabey İlçe Başkanı Erkan Önen ve Yönetim Kurulu Üyeleri, parti içerisindeki huzursuzlukları ve usulsüzlükleri gerekçe göstererek istifa etti.

İyi Parti’de istifalar
11.02.2019
A+
A-

Konuyla ilgili İyi Parti Karacabey İlçe Yönetim Kurulu adına sosyal medyadan açıklama yapan İyi Parti Karacabey İlçe Başkanı Erkan Önen, şu ifadeleri kullandı:

“08.02 2019 tarihinde iyiparti.org.tr resmî internet sitesinden yapılan açıklama ile belediye başkan adayımızın Ayhan Tayfur olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Adaylıkla ilgili 10 Şubat itibariyle hala İyi Parti İlçe Başkanlığına yazılı, sözlü veya e-posta ile bildirim yapma tenezzülünde bile bulunulmamıştır. 2014 yerel seçimlerinde oynanan senaryonun 2019 yılında tekrar edilmemesi için her şeyi yaptık ama İl Başkanı’nın bize ’Ayhan Tayfur’un başkanlık başvurusu bile yok.’ diye yalan söyleyerek, oyalayacağını düşünemedik. Bu oyun sadece ilçe yönetimine değil, 2014’te olduğu gibi Karacabeyimize oynanmış bir oyundur. İl yönetimi ile yapmış olduğumuz tüm görüşmelerde; ilçe yönetimimize yalanlar söylenmiş, Türkiye genelinde en yüksek oyu alan ilçe yönetimi, kombi sökenlere ve her dönem kaybedenlere tercih edilmiştir. Tertemiz siyaset yapmak için her görüşünü açıkça belirtenler kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıklara kurban edilmiştir. İyi Parti Karacabey İlçe Başkanlığı olarak dik duruşumuza devam ederek istifa ettiğimizi, bu kadar yalanın, bu kadar kumpasın, bu kadar sahtekarlığın arkasında durmayacağımızı, daha dün birbirinin arkasından küfreden iki gün sonra da ’Değerli Hocam’ veya ’Dostum’ açıklaması yapanlarla aynı yolda yürümeyeceğimizi belirtiriz. Tek bir sorumuz var. Cevap verin! Karacabey’i kaça sattınız?”

İyi Parti’de istifalar

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.