avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

IŞİD/DEAŞ’in Hollandalı kelle uçuran teröristi Salih Yılmaz

Kelle uçuran terör makinesi IŞİD/DEAŞ, askeri güçlerini üçe ayırdı. Naziler’in SS, ABD’nin Delta Force birliği gibi özel askerlerden oluşan ‘İnghimasyun’ birliğinin komutanlarından biri de IŞİD/DEAŞ’ın Türk asıllı Holladalı Salih Yılmaz oldu.

IŞİD/DEAŞ’in Hollandalı kelle uçuran teröristi Salih Yılmaz

HABER MERKEZİ – Suriye’de 4 yıldır devam eden savaşın en büyük kazananı IŞİD/DEAŞ oldu. On binlerce beyni yıkanmış ‘cihadçı’ IŞİD/DEAŞ’a katılmak için Suriye’ye gitti. Yaklaşık 3 bine aşkın Türk’ün de aileleriyle birlikte sözde ‘İslam Devleti’nde yaşamak üzere Rakka’ya göç ettiği öğrenildi. IŞİD/DEAŞ saflarında savaşan yüzlerce Türk olmasına rağmen 3 yıldır dünya basınında manşetlere çıkan isim Hollandalı Salih Yılmaz oldu.

TERÖR MAKİNESİ IŞİD/DEAŞ’IN KELLE UÇURAN HOLLANDALI KOMUTAN SALİH YILMAZ HAKKINDA YENİ BİLGİLER ÇIKTI
Konuyu araştıran Vatan’dan Uğur Koç ayrıntıları yazdı biz de AVRUPA TÜRK GAZETESİ olarak bildiklerimizle birleştirerek konuyu araştırdık. Türkiye’den Hollanda’ya göç eden Türk/Arap kökenli Adanalı bir ailenin çocuğu olan Salih Yılmaz, Hollanda ordusunda yaklaşık 2 yıl görev yaptıktan sonra sözde ‘cihada’ katılmak üzere Suriye’ye gitti. 28 yaşındaki 3 dil bilen Yılmaz, internet’te savaşla ilgili yazdıkları, akıllı telefonuyla çektiği fotoğraflarla dünya medyasının ilgisini çekti.

İnternet’te ‘Yılmaz’ ve ‘İsrafil’ isimlerini tercih ettiği için ‘IŞİD’çi Yılmaz’ olarak ünlendi. Hollandalı Sterlina isimli bir genç kızla internet ortamında yazışıp, Suriye’ye gelmeye ikna etti ve evlendi. Sterlina’nın annesi tarafından Rakka’dan ‘kurtarılışı’ ile Yılmaz bir kez daha manşetlerdeydi. El Nusra’ya esir düştüğü, infaz edildiği iddia edilen Yılmaz’la ilgili yeni bilgiler de açığa çıktı.

salih yilmaz isidci

Yeni Salih Yılmaz; IŞİD/DEAŞ terör örgütü’nün komutanı.

HOLLANDA’DA TÜRKLERİN DE ADINI KÖTÜYE ÇIKARTAN ELİ KANLI TERÖRİST YILMAZ ‘KENDİNİ FEDA EDENLER’ ARASINDA
Terörist Salih Yılmaz’ın Hollanda ordusunda görev yapmış olması ve Suriye’de kazandığı tecrübeyle IŞİD/DEAŞ’ın saflarında yükseldi. Vatan’dan Uğur Koç’ın iddiasına göre Yılmaz ayrıca Türk ordusunda da görev yapmış, ancak AVRUPA TÜRK GAZETESİ bu konuda hiç bir somut bulguya ulaşmadı. Kobani’de ırkçı terör örgütü PKK’ya karşı savaştıktan sonra IŞİD/DEAŞ’ın özel askerlerinden kurulan birliğinde görev aldı. IŞİD/DEAŞ’ın ABD’nin Delta Force, Naziler’in SS güçlerinden esinlenerek oluşturduğu ‘İnghimasyun’ birliği ‘Kendini feda edenler’ anlamına geliyor. Birlikte askeri tecrübesi yüksek, birden fazla silahı etkin bir şekilde kullanabilen ve sözde ‘şehit’ olmak için canını feda etmekte en ufak bir tereddüt yaşamayan savaşçılar yer alıyor. Sayılarının 15 bin kadar olduğu iddia ediliyor. Terörist Yılmaz da kişisel sayfasında “İnghimas askerleri özel silah gibidir. Görevi yerine getirmek için arkalarına asla bakmazlar” diye bu birliği tanımlıyor.

salih yilmaz hollanda ordusu mensubu

‘Eski’ Salih Yılmaz; Hollanda ordusu askeri ve görevlisi.

TERÖR MAKİNESİ KATİL SÜRÜSÜ BİRLİĞİN ADINI DUYAN KAÇIYOR
İnghimasi savaşçıları göreve tam donanımlı olarak ve ‘ölmek için’ gönderiliyor. Esir düşmeleri halinde kendilerini patlatabilmeleri için patlayıcı veriliyor. ‘Pakistan üniforması’ adını verdikleri özel kıyafetleri var. Başlarına siyah bandana ile siyah kar maskesi takıyorlar. Görevleri ilk baskını yapıp düşmana korku salmak. Operasyona çıkmadan önce vasiyetlerini yazıp gömülmek istedikleri yeri söyleyerek helallik istiyorlar. Yılmaz internet sayfasında silahlarını da şöyle sıralıyor: Scar-H, MP7 n M4, AK74SU ve Steyr AUG.

IŞİD/DEAŞ’Çİ SALİH YILMAZ’IN OĞLU OLDU
İkinci evliliğini de Türk olmayan bir kadınla yapan Yılmaz, Muhammed Kasım Cibril adını verdiği oğlunun fotoğraflarını da “Ne tatlı değil mi?” diye paylaştı. Kendisine gelen, “Peki ölüme gidiyorsun çocuğuna kim bakacak?” sorusuna ise, “Burada birçok mücahit kardeş var oğlumu büyütecek” yanıtını vererek, tabiri caizse ‘ne kadar geniş meşrepli’ olduğunu açıkça ortaya koyduğu yönde yorumlar yapıldı.

isid-deas in kelle ucuran hollandali teroristi salih yilmaz

AVRUPA VE HOLLANDA TÜRKÜ’NÜN GÖZÜNDEN ÇARPICI ANALİZ:
Boş heves uğuruna binlerce masum insanın öldüren eli kanlı IŞİD/DEAŞ terör örgütüne katılarak, bunu yaparken de Hollandalı kimliği yerine Türk ve Müslüman kimliğini öne çıkartarak Hollanda Türklerini Hollanda makamları önünde zor duruma soktuğu ve Türklerin Hollanda güvenlik ve istihbarat birimlerince daha fazla kontrol altına alınarak özel yaşamlarından feragat etikleri ve özgürlüklerinin kısıtlandığı kesindir. Kelle uçurma heveslisi terörist Salih Yılmaz’ın Türk toplumunun adını kötüye çıkartarak giriştiği bu kanlı eylemlerini bir de şirinmiş gibi görüntüler vererek yapması olaydaki komployu gösteriyor. Amaç bu katile televizyonlarda geniş geniş yer vererek Hollanda Türkleri hakkında ‘cihat özlemcisi’ görüntüsünü Avrupa kamuoyunun kafasında oluşturmak. Suriye’ye gidişler konusunda Hollanda istihbarat örgütü AİVD’in işini düzgün yapmadığı yönünde çok sayıda değerlendirme uzmanlarca yapılmaktadır.

AVRUPA TÜRK GAZETESİ, Hollanda Türklerin zarar vermek için devletin kimi karanlıkla ilişkili birimlerince görevlendirip ortaya saldığı görünün bu eli kanlı teröristlerin peşini bırakmayacak, objektif habercilik görevini yerine getirerek Türk ve Müslüman topluma zarar veren bu katillerin bağlarını, ilişkilerini ve eylemlerini; halkın gerçekleri öğrenme hakkı adına derinleştirerek araştırmaya devam edecektir.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER ve ANALİZ | ATGtv

IŞİD/DEAŞ’çı Salih Yılmaz hakkında yayınlanan ve dünya’da etki yaratan söyleşi (Türkçe alt-yazılı):

IŞİD/DEAŞ’çı Salih Yılmaz hakkında yayınlanan ve dünya’da etki yaratan söyleşi (İngilizce alt-yazılı):

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.