avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3712
EURO
35,0140
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

İngiliz Derin Devleti, Türkiye’yi Durduramaz

Avrupalı Türklerin sesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ’nin yazarı Damla Çiğdem yazdı.

İngiliz Derin Devleti, Türkiye’yi Durduramaz

İngiliz Derin Devleti’nin geçmişine bakıldığında, bu karanlık yapının Türkiye leyhine olabilecek her türlü gelişmeyi sekteye uğratma çabasında olduğu hemen fark edilecektir. Bu yapı son aylarda dikkatini gelişen Türk-Rus ilişkilerine vermiş durumda.

Gerek Suriye sınırında Rus uçağının düşürülmesi gerekse son büyükelçi suikastının arkasında bu derin yapının olduğunu söylemek bir iddia değil, akılcı bir analiz olacaktır. Gerçekten de, her iki olayda da izler dikkatli takip edildiğinde asıl organizatörün İngiliz Derin Devleti olduğu anlaşılacaktır.

Büyükelçi Karlov’a yapılan kalleş suikastın akla gelen ilk amacı iki ülke arasındaki dostluğu bozmaktır. Ancak bilinmelidir ki, İngiliz Derin Devleti birden fazla amacı aynı anda gerçekleştirebileceği eylemleri planlar ve uygular. Bu olayda kanaatimizce Rusya’ya bir gözdağı verilmek istenmiştir. Bir Rus büyük elçinin herhangi bir ülkede değil Türkiye’de katledilmesi, Türkiye’nin güvensiz bir ülke olduğuna yönelik algı oluşturmuştur. Tetikçinin bir polis olması da işaretler taşımakta, polisin mensubu bulunduğu terör örgütünün niteliği de ayrı bir önem arz etmektedir…

İngiliz Derin Devleti’nin Türkiye üzerindeki operasyonları elbette sadece Türk-Rus ilişkilerine yönelik eylemlerle sınırlı değildir.

10 Aralık Cumartesi akşamı İstanbul Beşiktaş’ta bir terör saldırısı gerçekleşmişti. Bu olayla ilgili dikkat çekici bir ayrıntı pek dillendirilmedi.

Hatırlanacak olursa İngiliz BBC, Gezi Parkı olayları başlamadan 20 gün önce Taksim’de bir ofis ve bir de canlı yayın aracı kiralamış, olaylar başladıktan sonra sürekli hükümet aleyhine yayınlar yapmış, sayısız çarpıtılmış haber ve görüntüye yer vermişti.

Aynı enteresan durum Beşiktaş’taki terör saldırısından sonra da gerçekleşti. Patlamadan neredeyse 1 dakika sonra BBC yayındaydı ve ellerinde en net görüntüler olmak üzere canlı haber yapmaya başlamıştı.

Bilindiği gibi BBC herhangi bir TV kanalı değildir. BBC, İngiliz istihbarat ağının en önemli halkası, aynı zamanda kitleri yönlendirmedeki hayati bir aracıdır. Hatta öyle ki, sadece BBC yayınları takip edilerek, İngiliz Derin Devleti’nin hangi ülkede ne yapmak istediğini tespit edilebilir.

BBC’nin Türkiye’deki istisnasız her olayda açık açık veya alttan altaTürkiye’yi kınaması, hükümeti suçlu göstermesi, terörü ise haklı çıkarmaya çalışması akılcı değerlendirilmelidir. Öyleyse BBC’nin, hem Gezi Olayları hem de Beşiktaş saldırısında “önceden mevzi alması” basit bir rastlantı veya bir habercilik refleksi olarak düşünülemez.

İngiliz Derin Devleti desteği ve propagandası neticesinde Avrupa ülkeleride PKK yanlısı duruş sergilemekte, sık sık PKK’nın terör listesinde çıkarılması gündeme getirilmektedir. PKK, aldığı ekonomik ve siyasi destek sayesinde güç bulmakta, İngiliz malı patlayıcılarla, Avrupa menşeli silahlarla eylemlerine devam etmektedir.

İngiliz Derin Devleti’nin Ortadoğu’daki emellerinin önünde en büyük set Türkiye’dir. Türkiye’yi güçten düşürmek bu yüzden çok önemlidir. PKK ve diğer terör örgütleri piyon olarak kullanılmakta, bu örgütlere yaptırılan terör eylemleriyle Türk halkını ve devletini yıldırmak, ülkede bir iç savaş çıkarmak hedeflenmektedir.

Ancak İngiliz Derin Devleti ve onun yardakçılarının fark edemedikleri birşey var: Türkiye’de yaşayan insanların Allah ve vatan aşkı. Batının, ellerinde ne kadar istihbarat olursa olsun Türk Milleti’nin bu gerçek ruh halini anlayabilmesi mümkün değildir. Türk Milleti her saldırıda birbirine daha kenetlenmekte, yıpranmamakta aksine güçlenmektedir.

Artık halkımız Türkiye üzerinde oynanan alçakça oyunları net bir şekilde görüyor ve gerçek organizatörlerin İngiltere’de barındığını fark ediyor. İngiliz Derin Devleti ve yardakçıları ne yaparlarsa yapsınlar Türkiye’de yaşayan farklı etnik kökenli tüm insanlar, Arnavutlar, Çerkezler, Kürtler, Türkler, Ermeniler, Yahudiler kardeştir. Biz bu ülkeyi böldürtmeyiz, Türkiye’ye gözünü dikmiş İngiliz Derin Devleti’ne vermeyiz.

İnsanlık “Allah, kafirlere müminlerin aleyhinde kesinlikle yol vermez.” (Kuran, 4/141) ayetindeki sırrın gerçekleşeceğine şahit olacaktır. Çok yakın bir tarihte -Allah’ın izniyle- İngiliz Derin Devleti yöneticilerinin ifşa olduğunu, tüm oyunlarının ortaya döküldüğünü, rezil rüsva halde kanun ve hukuk önünde hesap verecekleri görülecektir inşaAllah.

Adnan Oktar’ın fikirlerinden faydalanılmıştır.

Damla Çiğdem – Avrupa Türk Gazetesi yazarı
Avrupa Türk Gazetesi © GAZETEMİZİN YAZARI

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.