avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,4965
EURO
34,5804
ALTIN
2.477,58
BIST
9.549,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hollanda’dan Türkiye’ye büyük kumpas

Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind, Türkiye maçı öncesi Çek Cumhuriyeti’nin teknik patronu Pavel Vrba’ya e-mail gönderdiği öğrenildi.

Hollanda’dan Türkiye’ye büyük kumpas

A Milli Takımımız’ın EURO2016 yolundaki kaderi gruptaki nihai iki maçta çizilecek. Fatih Terim ve öğrencileri, cumartesi günü Çek Cumhuriyeti ile deplasmanda, salı günü ise İzlanda ile Konya’da karşı karşıya gelecek.

Ay-Yıldızlılar’ın yanı sıra, grupta üçüncü olarak Play-Off oynama ihtimali bulunan Hollanda’nın ise alan dışı faliyetlere başladığı ortaya çıktı. Üçüncü sırayı alabilmesi için iki maçını da kazanması gereken Hollanda’ya Play-Off vizesi için bu galibiyetler bir başına yeterli olmayacak. Bilindiği üzere Türkiye, finallere gitmeyi garantileyen İzlanda ve Çek Cumhuriyeti ile oynayacağı iki maçtan yekün 4 puan çıkarması halinde, Hollanda tabii olarak dönem dışı kalacak.

SAHA DIŞINDA DA ÇALIŞIYORLAR!
İşte bu duygulu hesaplar yapılırken, Hollanda’dan şok eden bir haber geldi. Uzunca bir süre sonra finallere gidememe tehlikesi ile karşı karşıya kalan Portakallar’ın, alan dışı faaliyetlerle rakiplerimizi motive etmeye çalıştığı ortaya çıktı. Guus Hiddink’in başarısız dönemi sonrası Hollanda Milli Takımı teknik direktörlüğüne getirilen Danny Blind’in, kritik Çek Cumhuriyeti-Türkiye maçı öncesi Çekler’in hocası Pavel Vrba’ya email gönderdiği öğrenildi.

HOLLANDA BASINI ÖĞRENDİ
Blind’in, Vrba’ya gönderdiği elektronik postada, “Finallere katılım başarısı gösterdiğiniz için İzlanda gibi sizi de kutlama ederim” ifadelerini kullandığı belirlendi. Danny Blind’in gönderdiği mesaj ortaya çıkınca, Hollandalı gazeteciler olayın üstüne gitme kararı aldı.

DANNY BLİND DOĞRULADI
Basın mensupları, Blind’e gönderdiği email hakkında sorular yöneltince, teknik insan olayı doğruladı. Blind, yolladığı mailin çok iyi niyetli olduğunu savunarak, “Evet Pavel Vrba’ya email gönderdiğim doğru. Ancak bu mail onları motive etmek için değildi. Zaten Çek futbolcular, sahaya çıktıklarında kazanmak için ellerinden geleni yapacaklardır” diyerek Çek Cumhuriyeti ile ilgili beklentileri ifade etti.

Star / Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.