avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3282
EURO
35,0649
ALTIN
2.282,13
BIST
8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Hollanda Referandumda Hayır Platformu ‘Hayır Kampanyasını’ başlattı

16 Şubat 2017 tarihinde, Hollanda’nın Rotterdam kentinde, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla, tüm ülkeyi kapsayan, Hollanda Referandumda Hayır Platformu oluşturuldu.

Hollanda Referandumda Hayır Platformu ‘Hayır Kampanyasını’ başlattı

HAYIR’CILAR HAREKETE GEÇTİ
Yapılan açıklamada, “Hollanda Türklerinin kurduğu ‘Hollanda Referandum’da Hayır Platformu’nda yer alan sivil toplum örgütleri’nin ve kişilerin katkısıyla, bugünden itibaren “Referandum’da Hayır” Kampanyamızı başlatıyoruz” denildi.

GİDEREK BÜYÜYEN BİR HAYIR BLOKU HEDEFLENİYOR
Platform yöneticileri, “Kampanya sırasında, Platform sürekli yeni katılacak olan sivil toplum örgütleri ve kişilerle birlikte  mümkün olduğu kadar her görüşten  en geniş kitleselliği yaratmaya çalışacaktır ve birlikte hareket edecektir.

Platform olarak, biz şuna inanıyoruz ki referandumda Hollanda’daki Türk toplumu büyük bir oranda hayır diyecektir.” şeklinde açıklamada bulunuldu.” denildi.

SANDIĞA GİDİN ve KIŞKIRTMADAN UZAK DURUN ÇAĞRISI
Açıklamada, “Referandumda oy kullanma hakkı olan her bireyden, mutlaka Vatandaşlık Görevini yerine getirmesini ve Sandığa  gidip oyunu kullanmasını talep ediyoruz.

Referandum sürecinde, sırasında ve sonrasında da herkesi gerilimden ve kışkırtmadan uzak durmaya  davet ediyoruz.

Hollanda Türklerine Hayırlı bir Referandum ve  Referandumda Hayır Sonucu diliyoruz. Hakimiyet Milletindir Tek Bir Kişiye Devredilemez! Haydi Göreve diyoruz! Saygılarımızla”

İLETİŞİM NASIL SAĞLANACAK?
Hollanda Türkleri’nin de, kampanya sürecinde bizimle telefon, facebook ve e-mail yolu ile iletişime geçip, aynı birliktelik içerisinde yer almalarını istiyoruz.” diyen Hollanda Referandumda Hayır Platformu adına açıklamada bulunan Sefa Yürükel ve Şerife Alparslan‘a sefamyurukel65@gmail.com, serife61@live.nl ve tel: +316 34371012, +316 20093892 iletişim bilgilerin ulaşılabileceğini duyurdu.

TOPLANTILAR SÜRECEK; BUNDAN SONRAKİ İLK TOPLANTI 26 ŞUBAT’TA
Platformun giderek büyüyen bir katılımla önümüzdeki süreçte düzenlenecek faaliyetleri planlamak için 26 Şubat’ta toplanacağı öğrenildi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.