avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,4962
EURO
34,6396
ALTIN
2.478,94
BIST
9.628,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

HDP lideri Demirtaş’ın milyonluk rezidansı ortaya çıktı!

HDP hep barıştan, kardeşlik, eşitlikten bahsetti. Selo fakir edebiyatı yaparak binlerce genci sokaklara dökerek kan akıttı. Kendi halkını ölüme yollarken, Datça’da havuz sefası yaptı. Utanmadı “Üryan geldik, üryan gideriz” dedi. Diyarbakır manzarası ise sözde ‘barış’ yalanlarının arkasındaki vahameti ortaya koydu. Bağlar’da çocukları ölüme gönderen HDP’li siyasetçilerin Diclekent’te 2 milyonluk villalarda sefa sürdüğü ortaya çıktı.

HDP lideri Demirtaş’ın milyonluk rezidansı ortaya çıktı!
28.07.2015
A+
A-

Takvim’den Uğur Yıldırım’ın haberi HDP lideri Selahattin Demirtaş’ın nasıl köşeyi dönüp sefa sürdüğünü belgeliyor. İşte Demirtaş’ın gerçek yüzü.

HDP hiç tereddüt etmeden kendi çocuklarını terör’e sürüklerken, PKK da yeniden kalleş saldırılarına başladı. HDP’nin merkezi sayılan Diyarbakır’da hiç durmayan terör olaylarında Kürt gençler ölüme gönderilirken, her gün şehit haberleri de gelmeye başladı. Bu vahşeti bir kez daha körükleyen HDP ve PKK utanmadan “Biz barış istiyoruz” açıklaması yaparken, bölge insanının Amed ismiyle hitap ettiği Diyarbakır’da barışı, kardeşliği, özgürlüğü, sosyalizmi yerle bir eden gerçeğe Takvim ulaştı.

pkk sehirleri karistiriyor

DİYARBAKIR’IN NİŞANTAŞI’SI
Son günlerdeki sıcak gelişmelerin ardından Diyarbakır’ın Bağlar ve Sur gibi yoksul ilçeleri savaş alanına dönerken, daha çok HDP’li milletvekilleri ve yöneticilerin yaşadığı Diclekent ile Dicle Vadi Evleri’nin bulunduğu Kayapınar İlçesi’nde ise terörden eser olmaması ise dikkat çekiyor. Şehirdeki iki ayrı manzara, HDP tarafından kendi seçmenine reva görülen zulmün de belgesi niteliğinde bulunuyor. Gerginlik yüzünden halkın canından bezdiği Diyarbakır’da HDP’nin kaymak tabakası çatışma ve molotof sesinden uzak, keyif içinde bir hayat sürerken, başta HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş olmak üzere, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gülten Kışanak, Osman Baydemir ve daha birçok HDP’linin yaşadığı bölgede, ünlü markaları barındıran lüks alışveriş merkezleri ve kafeler yer alıyor. Bölgedeki villalar ve lüks rezidansların fiyatları 1,5 milyon liradan başlayarak 4 milyon liraya kadar yükselirken, ‘Beyaz Kürt’ler bu lüks semtlerde terörün bütün karanlık yüzünden uzak bir şekilde hayatlarına devam ediyor.

demirtas yakalandi2

IRKÇI TERÖR ÖRGÜTÜ KCK/PKK: ORADA EYLEM YAPMAYIN
Terör örgütünün şehir yapılanması KCK/PKK da eylemlerini özellikle bu bölgeye taşımamaya, protesto gösterilerini buraya sıçratmamaya özen gösteriyor. Öyle ki Diyarbakır’da sokakların en fazla alevlendiği, örgüt yöneticilerince kepenklerin zorla kapattırıldığı günlerde bile Diclekent’teki lüks kafe ve restoranlar “Beyaz Kürtler”e hizmet etmeye devam ediyor. Her gece kentin yoksul bölgeleri savaş alanına dönerken, Diclekent sakinleri keyifle içkilerini yudumlayıp çatışmaları televizyondan izliyor.

demirtas'in rezidansi

demirtas_rezidans

JAKUZİLİ VATAN
Diyarbakır Büyükşehir Belediye tarafından son yıllarda imara açılan Diclekent bölgesi, büyük bir imar rantını da beraberinde getirdi. Hem HDP’lilerin hem de HDP’li belediyelerin imara açtığı her bölgeden yüzde 10 komisyon alan terör örgütünün kasası parayla doldu. Ultra lüks rezidansların yapıldığı bölgeye, çocuklar için lunapark, koşu yolları, spor alanları ve alışveriş merkezleri inşa edildi. HDP’li siyasetçilerin yakınları Diclekent’te birçok kafe ve restorandın sahibi oldu. Başta Diyarbakır’da yaşayan HDP’li siyasetçiler olmak üzere Diyarbakır’ın Beyaz Kürtler’i de bu bölgeden ev alıp taşınmaya başladı. Yapılan jakuzili rezidanslara Welat (vatan) Azad (Özgür) gibi Kürtçe isimler verildi.

Takvim / Avrupa Türk Gazetesi ©

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.