avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3709
EURO
35,0353
ALTIN
2.325,61
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Gül, Karamollaoğlu görüşmesi sona erdi

Gül, Karamollaoğlu görüşmesi sona erdi
25.04.2018
A+
A-


Son dakika haberi… Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu ile Abdullah Gül arasındaki kritik görüşme sona erdi. Gül’ün ofisinde gerçekleşen görüşme 14.00’da başlamıştı. 24 Haziran’da yapılacak seçim ve Gül’ün cumhurbaşkanlığı adaylığının konuşulduğu görüşme, 2 saatten fazla sürdü. Görüşme sonrasında basına herhangi bir açıklama yapılmadı

 

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinin 24 Haziran’da yapılması kararının ardından siyasette yoğun görüşme trafiği yaşanıyor. Siyasilerin görüşmeleri sık sık Ankara’da yapılsa da İstanbul’da da önemli görüşmeler gerçekleşmeye başladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile bir araya geldi.  Saat 14.00 sularında başlayan görüşme Abdullah Gül’ün Maslak’ta bulunan ofisinde gerçekleşti. 2 saat 15 dakika süren görüşme 16.30’da sona erdi. Görüşmede 24 Haziran 2018’deki seçimde Abdullah Gül’ün cumhurbaşkanı adaylığı masaya yatırıldı. Görüşmeden çıkacak kararlar merakla beklenirken, basına açıklama yapılmadı. Açıklamanın ilerleyen saatlerde yapılabileceği değerlendiriliyor.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ile görüştüğü ofisinden ayrıldı.

Habertürk TV’den Duygu Kaya’nın aktardığına göre; Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu görüşmenin ardından ofisten ayrıldı. Gül ise ofisinde bulunuyor. Karamollaoğlu’nun ayrılmasının hemen ardından Gül’ün yanına bir konvoyun geldiği ancak konvoydakiler hakkında bilgi verilmedi.

ÖDÜL TÖRENİNDE SP LİDERİ İLE GÜL YANYANA OTURMUŞTU

Dün gerçekleşen Necmettin Erbakan Ödülleri’nde Temel Karamollaoğlu ile Abdullah Gül yanyana oturmuş, bol bol sohbet etme fırsatı bulmuştu. Gül, AK Parti Konya Milletvekili ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile de sürpriz olarak nitelendirilen bir görüşme gerçekleştirmişti.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.