avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3184
EURO
35,0487
ALTIN
2.307,01
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

“FETÖ’nün Hollanda’daki kuduz köpeği” Ahmet Taşkan zehir saçtı; Türk imamlar ajandır

Fethullahçılar iyice radikalleşti. FETÖ’nün Hollanda kolunda görevli aktif Fethullahçılardan Ahmet Taşkan, Diyanet’in Hollanda’daki imamlarına savaş açarak, “imamların Erdoğan’ın ajanları olduğu” suçlamasını yöneltti. Oysa bu FETÖ’nün sadece görünen yüzü.

“FETÖ’nün Hollanda’daki kuduz köpeği” Ahmet Taşkan zehir saçtı; Türk imamlar ajandır

Dosya haberde 3 ana tema var; Taşkan gibiler üzerinden FETÖ’ye finansörlük yapanlar, FETÖ’nün tarihinde ilk defa 29 Temmuz’da Lahey’de düzenlediği propaganda faaliyetinin ayrıntıları ve Ahmet Taşkan gibi figüranları görevlendirerek bu faaliyetlerin emrini veren FETÖ’nün kürsel operasyonlarını Hollanda’dan yöneten FETÖ’nün Hollanda’daki kürsel beyin takımını okuyacaksınız.

FETÖ’NÜN YENİ JARGONU; “ERDOĞAN REJİMİ” ve “ERDOĞAN’IN AJANLARI”
Hollanda’nın yüksek tirajlı günlük AD gazetesine (Algemeen Dagblad), Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) adına açıklamalarda bulunan 48 yaşında, Trabzon doğumlu ve Utrecht’te oturan Ahmet Taşkan adlı şahıs, Hollanda’da görev yapan imamların tamamının “Erdoğan’ın ve rejiminin memurları olduğu”nu söyleyerek hakaretlerde bulundu.

FETÖ’nün Türkleri ve Türkiye’yi bu şekilde kriminal gösterme şeklindeki söylem stratejisinin, terör örgütü PKK’la birebir örtüştüğü gözlerden kaçmadı.

FETÖ CADI AVINA ÇIKMIŞ KORKU YAYMAYA ÇALIŞIYOR
FETÖ’nün kapatılan finans ayağı TUSKON’un Avrupa’daki kolu olan HOGİAF’ın (Hollanda Genç İşadamları Federasyonu) sözcüsü-sekreteri olan Fethullahçı Ahmet Taşkan, militanca söylemlerini sürdürerek, 145 Diyanet cami imamının nefret söyleminde bulunduklarını ve “imamların Erdoğan’ın ajanları olduğunu” iddia edecek kadar ileri gitti.

ahmet taskan ad hollanda

Artık Türklerin kurumlarını açıktan ve doğrudan hedefe koyan FETÖ’nün gerçeklikten ne kadar koptuğu bu şekilde bir kez daha ortaya çıkmış oldu.

DİYANET’TEN CEVAP GECİKMEDİ
Hollanda’nın en büyük camilerinden, Utrecht Ulu Camii yöneticisi Alpay Demirci ise FETÖ’cülerin kirli propagandasının gülünç noktaya geldiğini söyleyerek, FETÖ’nün Hollanda’da din ve inanç özgürlüğüne yönelik savaş başlattığının altını çizdi.

TERÖR ÖRGÜTÜ’NÜ ‘HİZMET HAREKETİ’ YAPTILAR
Üye sayısı giderek azalan HOGİAF’ın ‘en büyük Türk iş-adamı örgütü’ olduğunu AD’deki açıklamasında iddia eden Taşkan, kendilerinin sözde ‘Hizmet hareketi’ olarak adlandırıldıklarını ve gerçek adlarının bu olduğunun üzerinde durdu.

belcika-da-feto-nun-darbe-girisimine-tepki

Türkler demokrasi düşmanı katil Fethullah Gülen’e tepkili.

TİPİK FETÖ PROPAGANDASI; TERÖRİST-BAŞINI ‘ALİM’ OLARAK TANITTI
FETÖ’cü Ahmet Taşkan Pensilvanya’dan nefret söylemlerinde bulunan ve 15 Temmuz kanlı darbe girişiminin arkasındaki ‘hocası’ terörist-başı Fethullah Gülen’i “alim” olarak adlandırıp övgüler düzmeyi de ihmal etmedi.

tr_protest_gulen

Halk terörist-başı Fethullah Gülen’e tepkili.

feto cuntaci dareci terorist

Vatandaşlar duyarlılıklarını Avrupa’da duvarlara yapıştırılan afişlerle sergiliyorlar.

BELGE SORULUNCA KIVIRDI
FETÖ’nün Hollanda’daki en üst yöneticileri arasında yer alan ve HOGİAF sekreteri olarak ortaya çıkan Ahmet Taşkan, yaptığı açıklamalarda, FETÖ’yü çok masum gösterip Hollanda Diyanet Vakfı’na (HDV) bağlı olan 145 caminin din görevlisinin ülke huzurunu bozduğu yalanını ortaya atmasından hemen sonra ispat istenmesi ve belge sorulması üzerine ise kıvırdı. Hollanda’daki Türk STK’lar ve camiler tepkilerini gösteriyorlar. Vatandaşlar tepkilerini sosyal medyada “FETÖ’nün Hollanda’daki kuduz köpeği Ahmet Taşkan’dır” ifadeleriyle göstererek, benzetmede bulundular.

milli irade gencler fetoya karsi

Tüm liderler Türk demokrasisinin bütünlüğü olarak bir aradalar. FETÖ’nün iddia ettiği ‘muhalefet Türkiye’de eziliyor ve muhaliflerin hakları ellerinden alınıyor, Türkiye’de diktatörlük var’ propagandasının tam tersine tüm siyasi partiler katil ve demokrasi düşmanı FETÖ’ye karşı birleştiler. Esasen küçük bir çete olan ancak bundan çok çok daha tehlikeli olan FETÖ, kendi cephesini büyük göstermek için yurtdışında kendilerini Türkiye’de muhalefetmiş gibi göstererek, muhalefet partileriyle birlikte kendilerinin de ezildiği yalanını anlatıyorlar. Oysa, FETÖ’nün özellikle son 10 yıldaki kumpasarıyla çok eziyet ve zulüm yaptığını, aydınlar ve diğer mağdurlar kanıtlarıyla mahkemelerde tek tek ortaya çıkarıyor. Denizli’den FETÖ’nün bu propagandasını çürüten örnek bir pankart

– AHMET TAŞKAN FETÖ FİNANSÖRÜ

Radikal FETÖ’cü olduğunun ortaya çıkmasıyla işinden kovulan Ahmet Taşkan, çalışmadığı halde kimi şirketlerde çalıştığını AD’ye verdiği açıklamada ifade etti. Türk imamlara karşı suç duyurusunda bulunduklarını söyleyerek korku yaymaya çalışan Taşkan, eski patronlarının adını kullanarak Pensilvanya’daki ‘İblis’ lakaplı terörist-başı Fethullah Gülen ile şebekesi FETÖ’yü hala güçlü göstermeye çalıştığı öğrenildi. FETÖ’nün 17/25 Yargı darbesinden sonra da iş dünyasında Türk düşmanlığını sinsice el-altından sürdürdüğü biliniyor.

– FETÖ BASIN TOPLANTISI

FETÖ HOLLANDA TÜRKLERİNİ HEDEF GÖSTERİYOR
Taşkan’ın öncülüğünde bir grup Fethullahçı FETÖ adına, ‘Hizmet hareketi’ (Hizmet-beweging) adı altında 29 Temmuz’da Lahey basın merkezinde basın toplantısı gerçekleştirmişti. Bu propaganda faaliyetinde önemli ayrıntılar ortaya çıktı.

FETÖ yer altına inerken, bazı mensuplarına yer üstünde kalarak örgüt lehinde propaganda yapma ve kamuoyunu yönlendirme görevi verildi.

feto hollanda basin toplantisi 2

Solda, kadın olduğu ve FETÖ’nün bu şekilde Hollanda medyasında daha şirin görünmesi için bildiriyi okuttukları Saniye Çalkın (Saniye Calkin) ve sağda Ahmet Taşkan. Arkada bannerde ‘Hizmet beweging in Nederland voor onderwijs, liefdadigheid en dialoog’ (Türkçesi; Hizmet hareketi Hollanda eğitim, hayır ve diyalog için) şeklinde propaganda yapıyor.

ABA ALTINDAN SOPA GÖSTERDİLER; ‘TATİLDEN DÖNÜN BAKİYİM BAŞINIZA NELER GELECEK’ TEHDİDİ
Kendisini Fethullahçı olarak tanımlamaktan kaçınmayan Selma Ablak adlı ‘FETÖ ablası’ olduğu öğrenilen kişi Türklerin tatil dönüşü büyük bir şiddet dalgasına girecekleri”ni ifade ederek, “Hollanda devletinin Türklere karşı önlem alması gerektiği”ni söyledi ve Hollanda devletini ülkedeki Türkleri tek tek fişlemeye davet ederek, Hollanda Türklerini hedef gösterdi ve tehdit etti.

feto hollanda basin toplantisi 1

15 Temmuz’dan hemen sonra 29 Temmuz’da yok yerden birden bire ortaya çıkan diye düşünülen ancak sıkıştıkları ve ardından da ‘yukarıdaki abilerden’ gelen emir üzerine FETÖ, Hollanda’da propagandaya girişti. Arkada ‘Hizmet beweging’ (Türkçesi; Hizmet hareketi) Solda Selma Ablak, Alper Alasag ve sağda Saniye Çalkın ve Ahmet Taşkan.

ÜST AKLIN VERDİĞİ AKIL; FETÖ PKK’LA AYNI TAKTİĞİ UYGULUYOR ve HEPTE EYLEMLERİNİ HOLLANDA’DAN DÜNYA’YA DUYURUYORLAR
FETÖ’nün askerin içindeki hücreleri vasıtasıyla ‘askeri darbe’ görünümü verdiği 15 Temmuz terör saldırısından hemen sonra, FETÖ Hollanda’da basın toplantısı yaptı. FETÖ bunu başka bir ülkede daha önce hiç yapmadı. Bunun bir ilk olduğunu Hollanda devlet televizyonu NOS’ta duyurdu. FETÖ’nün bu basın toplantısı ve diğer propaganda eylemleri, terör örgütü PKK’nın özellikle 90’lı yıllarda Türkiye’de veya çevredeki ülkelerde gerçekleştirdiği saldırı ve kaçırma eylemleri sonrası Avrupa’da yine Hollanda’da basın toplantısı ve propaganda eylemi düzenleyerek taleplerini dünyaya duyurmaları ve devletlere kafa tutmaları, birebir aynı taktiği içeriyor.

KATILANLAR ve KATILMAYANLAR DİKKAT ÇEKTİ
Yarı gizli ve yer altı hareket ettiği bilinen ve emir geldiğinde birden bire su yüzüne çıkan, FETÖ’nün bu toplantısına FETÖ/PDY adına Ahmet Taşkan, Selma Ablak, Alper Alasag, Saniye Çalkın, Alaattin Erdal, Vecih Er, Mehmet Cerit ve Basri Doğan katıldı.

– FETÖ’NÜN BEYİN TAKIMINDAN HOLLANDA’DA OLANLARI

ESAS BEYİN TAKIMI KENDİSİNİ HİÇ GÖSTERMİYOR, GİZLENMEYE DEVAM EDİYOR
FETÖ’nün esas beyin isimleri olup, kendilerini gizlediği anlaşılan FETÖ’nün Hollanda’daki önemli ele-başlarından Necdet Said Başaran (Necdet Basharan) ve Halil Şahin gibi isimler ise FETÖ’nün faaliyetinde yer almadılar. Necdet Said Başaran’ın adı FETÖ ana çatı iddianamesinde çok tehlikeli bir terörist-başı olarak geçiyor.

necdet said basaran resim

Terörist-başı Fethullah Gülen’in sağında, Hollanda-Rotterdam’da oturan FETÖ’nün küresel para kasası Necdet Said Başaran, namı diğer Necdet Basharan veya Necdet Hocaefendi

NURETTİN VEREN ‘FETÖ’NÜN KÜRESEL PARA KASASI’ NECDET BAŞARAN’I ANLATTI
Gazeteci-yazar Nurettin Veren’in açıklamalarına göre Necdet Said Başaran, Türkiye’de işlediği suçlardan ötürü sabıkalı olduğu için Hollanda’da saklanıyor. Başaran FETÖ’nün dünyadaki üst-düzey 14 ele-başlarından birisi olarak örgütün ‘küresel para kasası’ görevini yürütüyor, yaşadığı Hollanda’da Hollandaca öğrenememiş, Rotterdam’da oturuyor ve sürekli Pensilvanya’ya terörist-başı Fethullah Gülen’in yanına gidiyor.

NURETTİN VEREN SORUYOR: FETÖ’NÜN KARA-PARA TRAFİĞİNE HOLLANDA NİYE MÜDAHALE ETMİYOR?
Hollandaca ‘Necdet Basharan’ olarak ta kod adı kullanan Necdet Başaran adlı firari kaçağın, Hollanda istihbarat örgütü AİVD’nin gözü önünde FETÖ’de ‘himmet’ adlı kara-para trafiğini nasıl yönetebildiği ve buna nasıl müsaade edildiği merak ediliyor. Başaran’ın ‘himmet’ adıyla toplanan ve işlem yapılan kara-parayla 90’larda ABD’ye gidip orada terörist-başı Gülen’in bugün içinde oturduğu, ilk başta çiftlik olarak değerlendirilen, Pensilvanya’daki araziyi satın aldığını ve üzerine saray yaptırdığını yine Nurettin Veren ifade ediyor.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

feto islama kufur hollanda zaman vandaag

denk-partisi-kadro

veren feto lider kadrosunu desifre etti

sefa yurukel necdet basaran hizmet diasporasi

emin atesin kripto fetoculugu belgelendi

veyis gungor abdulhamit bilici zaman feto

feto belcika-hollanda haber

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.