avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3605
EURO
34,9891
ALTIN
2.324,37
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Erdoğan: Ülkenin batması için kriz duasına çıkıyorlar

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye ekonomisinin sıkıntılarının çözümüne katkı vermek yerine adeta ülkenin batması için kriz duasına çıkıyorlar.” dedi.

Erdoğan: Ülkenin batması için kriz duasına çıkıyorlar
10.02.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın’da Atatürk Kent Meydanı’nda halka hitap etti. Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

BUNLAR DÖRTLÜ ÇETE
”Yıkım ekibi yine ellerini ovuşturmaya başladı. Her seçimde armut piş ağzıma düş misali ülkenin yönetinin kendi ellerine verilmesini beklerler. Şimdi yine aynı hevesle kıvranıyorlar. Bunun için CHP’ye PKK’nın güdümündeki partiye onlarla güya milliyetçilik iddiasındaki bir başka partiye kadar hepsi bir araya gelebiliyor. CHP terör örgütü ile terör örgütünün siyasi temsilcileriyle yürüyor. Onun yanında İYİ Parti. Öbür tarafta bir de Saadet Partisi. HDP. Bunlar dörtlü çete. Beraber yürüyorlar. Biz gerçeği söylüyoruz. Siz de ittifaksınız diyorlar bizim ki Cumhur İttifakı. Biz 15 Temmuz darbe girişiminin karşısında el ele verdik. Yenikapı ruhu orada birleştik.

PATATESÇİLERE SESLENİYORUM
Geçen seçimde soğana patatese ümit bağlamışlardı şimdi domatese bibere sarılmış durumdalar bunları konuşarak oy toplayacaklarını zannediyorlar. Cerablus’ta El Bab’da Afrin’de İdlib’de Mehmetçiğim tanklarıyla toplarıyla silahlarıyla bu teröristleri yok etti mi? DEAŞ’ı PKK’yı yok etti mi? O patatesçilere domatesçilere bibercilere sesleniyorum o bir tane merminin bedelinin ne olduğunu biliyor musun sen? Bay Kemal sen 18 Mart 1915 Çanakkale ruhunu bilir misin? Biz gerekirse aç kalırız açlığımızı bildirmeyiz.

ÜLKENİN BATMASI İÇİN KRİZ DUASINA ÇIKIYORLAR
Türkiye ekonomisinin sıkıntılarının çözümüne katkı vermek yerine adeta ülkenin batması için kriz duasına çıkıyorlar. CHP’nin adındaki halk ifadesi, milletin isminin gasbedilmiş halinden başka bir şey değildir. Bu parti artık sadece Kılıçdaroğlu’nun ve avanesinin partisidir. Fırsat bulup ipleri ellerine geçirirlerse, züccaciye dükkanına girmiş fil misali her şeyi kırıp dökecekler, eski Türkiye’yi hortlatacaklar.

TANZİM SATIŞ MERKEZLERİ
Tanzim satış merkezleri kuracağız. Bu fiyatları üreticiden alıp tüketiciye taşıyacağız maliyetine. İstanbul’a büyükşehir belediye başkanı olduğum zaman fırıncılar sürekli zam yapıyorlardı. İstanbul’da bir tane Anadolu Yakası’nda iki tane de Avrupa Yakası’nda olmak üzere 3 tane halk ekmek kurduk fiyatları düşürdük ekmek fiyatları da inmeye başladı. Aynısını burada da yapacağız.

EĞER KENTSEL DÖNÜŞÜM OLSAYDI
İstanbul Kartal’da bina çöktü fakat bu bina ruhsatsız iskanı yok. 3 kat diye başladılar 8 kat yan taraf 10 kat. Hepsinin yıkılma tehlikesi var. 17 vatandaşım burada şehit oldu 14 tanesi yaralı olarak çıktı. Şu anda birkaç kişi daha enkazın altında var. Eğer kentsel dönüşüm olsaydı bunlar planlı olsaydı kaçak yapılaşma olmasaydı başımıza bunlar gelir miydi?

ADIMLARIMIZI ATACAĞIZ
Artık bizim sabrımız taştı bunlara sabredecek halimiz yok. AK Parti’li belediyeler başta olmak üzere Çevre Şehircilik Bakanlığımız ile birlikte yoğun çalışmaya gireceğiz. Enkaz kaldırıldıktan sonra bakanlarımızla bir araya gelecek nasıl bir eylem yapacağız buna göre de adımlarımızı atacağız ama bunlar kararlı adım olacak. 8 evladım var bana 8 daire lazım diyor. Evimin ederi nedir bunu sormuyor.”

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.