avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5179
EURO
34,5717
ALTIN
2.491,21
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Erdoğan: Deniz Yücel iade edilmeyecek

Türkiye’nin istediği PKK ve FETÖ’cü teröristleri iade etmeyen Almanya, terör örgütü propagandası yapan Deniz Yücel’i istiyor.

Erdoğan: Deniz Yücel iade edilmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Silivri Cezaevi’ndeki tutuklu Die Welt gazetesi muhabiri Deniz Yücel’in Almanya’ya iade edilmeyeceğini duyurdu.

BEN BURADA OLDUĞUM SÜRECE ASLA
Erdoğan, “Hiçbir surette olmayacak, ben bu makamda olduğum sürece asla” dedi.

AYNI MUAMELEYİ GÖRECEKLER
Erdoğan, Almanya’nın Türk hükümetinin talep ettiği Türk vatandaşlarını iade etmediğini ifade ederek, “Onlar ne tür muamele yaparlarsa aynı muameleyi bizden görecekler. Onlardan herhangi birisi bizim elimize düşerse, aynı muameleyi görürler” şeklinde konuştu.

Erdoğan: Deniz Yücel iade edilmeyecek
(Deniz Yücel PKK propagandasıyla birlikte ajanlık faaliyeti yürüttüğü için tutuklu)

“GÖRÜNTÜLER VAR, TAM BİR AJAN TERÖRİST”
Cumhurbaşkanı Erdoğan ayrıca, “Dedim ki ‘Sayın Merkel, önce çıksın yargılansın. Herhangi bir şey yoksa bizim mahkemelerimiz, sizin mahkemelerinizden daha adildir. Bir şey diyemedi o gün. Daha sonra geldi mahkemeye çıktı ve mahkeme tutukladı. Şu anda içerde” dedi. Erdoğan, gazeteci Deniz Yücel’in PKK ile bağlantısı olduğu iddialarına yönelik de bir kez daha Elimizde görüntüler, her şey var. Bu tam bir ajan terörist” yanıtını tekrarladı.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.