avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3282
EURO
35,0649
ALTIN
2.282,13
BIST
8.998,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Cumhuriyet tarihinde ilk defa

Her defasında azınlıklara yönelik taahütlerde bulunan AKP hükümeti şimdi de Cumhuriyet tarihinde bir ilki gerçekleştirecek. Süryaniler için Yeşilköy’e kilise yapılacak. Kilise ile ilgili, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’dan konuştu. Vural, kilisenin seçim yatırımı olabileceğini söyledi.

Cumhuriyet tarihinde ilk defa
03.01.2015
A+
A-

İstanbul Dolmabahçe’de bulunan Çalışma Ofisi’nde azınlık cemaatleri ile bir araya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhuriyet tarihinde ilk defa gerçekleşecek bir çalışma için harekete geçti.

Başbakanlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Davutoğlu Süryaniler için Yeşilköy’e bir kilise yapılacağının sözünü verdi. Yeşilyurt mahallesine yapılacağı söylenen kilisenin arazisini de devlet tahsis edecek.

Konu ile ilgili muhaleftten ilk açıklama MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’dan geldi. Vural, AKP hükümeti döneminde misyonerlik faaliyetlerinin artış gösterdiğine dikkat çekti.

Vural, kilise yapımının AKP’nin seçim yatırımı olabileceğini söyledi.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.