avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3352
EURO
35,0901
ALTIN
2.234,39
BIST
8.733,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Keçiören’deki Kalaba Meydanı’nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan, tarım ürünlerinde tanzim satış noktalarının açılmasıyla ilgili “Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gireceğiz.” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar
11.02.2019
A+
A-

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sözlerinden satır başları:

“Kartaltepe Kent Ormanı da ilçemize hizmet verecek; özellikle de aileleriyle spor yaparak keyifli vakit geçirmek isteyen vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Belediyemiz öncülüğünde tamamlanan Yükseltepe kentsel dönüşüm projesiyle 451 vatandaşımız evlerine kavuştular.

“FİYATLAR YARI YARIYA İNDİ”

Semt pazarı dedim… Niye? Son günlerde Türkiye’de bir oyun oynanmaya başladı. Patlıcan, domates, patates, salatalık… Fiyaları tırmandırmaya başladılar. Bu bir terör estirmeydi. Bu teröre karşı nasıl Gabar’da Cudi’de Tendürek’te nasıl inlerine girdiysek, bu sebze-meyve gıda terörünü estirenlere de evet şimdi belediyelerimiz vasıtasıyla tanzim satışlar semt pazarlarını kurarak Ankara İstanbul başta olmak üzere bugün itibariyle ucuz ürünü satmaya başladık. Fiyatlar neredeyse yarı yarıya inmiş vaziyette.

“SIRA TEMİZLİK MALZEMELERİNDE”

Halk Ekmek’te nasıl ucuz ekmeği biz vatandaşımıza verdiysek şimdi de sebzede meyvede her türlü üründe… Bunlarla da kalmayacağız, temizlik malzemelerinde de buna gideceğiz. Oyunu hep beraber bozacağız. Bu terörü estirenlere müsaade etmeyeceğiz. İşte Ticaret Bakanlığımız hallere teftiş için elemanlar gönderdi. Onları dövmeye kalktılar. Niye? Ruhlarında sıkıntı var. 

Turgut kardeşimiz 1994 – 2009 arasında Keçiören’de o büyük değişimi gerçekleştirerek bugünkü Keçiören’in temellerini atmıştır. Kendisini yeniden göreve davet ettim. İnşallah 31 Mart’tan sonra Mustafa Ak kardeşimizin bıraktığı yerden ilçemizi alacak ve gönül belediyeciliği anlayışıyla Keçiören’i çok daha ileriye taşıyacaktır. 

Ankara sıradan bir il değil, istiklal harbini yönetmiş bir şehrimizdir. Ankara, cumhuriyetimizi kurmuş bir şehirdir. Ankara; rahmetli Menderes’e rahmetli Özal’a sahip çıkmış şehrimizdir. Ankara, Türkiye’nin tüm renklerini bünyesinde buluşturan şehrimizdir. Ankara, 15 Temmuz’da istiklaline ve istikbaline sahip çıkarak destan yazmış bir şehrimizdir. Ankara yerli ve milli olan her şeye yüreğini açan şehrimizdir. Hepsinden önemlisi Ankara başkentimizdir, gözbebeğimizdir. Bunun için Ankara’da başarılı olmaya önem veriyoruz. Ankara, özellikle de Keçiören geçtiğimiz seçimlerde bizi hiç mahcup etmedi. Zaten mesele belediyecilikse bu konuda kimse bizim elimize su dökemez. 

Büyükşehirde 5 dönem Kayseri’yi yönetmiş olan, daha sonra milletvekilimiz olan, ardından kendisiyle Çevre Şehirclik Bakanı olarak ki o da biliyorsunuz azami yerel yöneticiliğin üst zirvesidir. Çevre Şehircilik Bakanı olan Mehmet Özhaseki kardeşimle de büyükşehiri yöneteceğiz. Büyükşehirde Özhaseki, Keçiören’de Altınok kardeşimizle beraber yola devam edeceğiz. 31 Mart akşamı bu ikiliyi birbirinden ayırmayacaksınız.

“DEFALARCA DENEYİP BAŞARAMAMIŞ ŞAHSI CHP SAHNEYE SÜRDÜ”

Geçmişte defalarca deneyip başaramamış bir şahsı yeniden bu CHP sahneye sürdü. Bir kez daha söylüyorum. Kendini beş kez Kayseri gibi bir ilde büyükşehir belediye başkanı olarak ispat etmiş bir isim. Çevre Şehirclik Bakanı olarak ispat etmiş bir isim ve Keçiören’de de kendini yaklaşık 15 yıl burada ispat etmiş bir belediye başkanı. Ve şimdi beraber yürüyeceğiz. 

CHP kiminle el ele? Kandil’in desteklediği HDP, İYİ Parti, Saadet ve FETÖ. Bunlarla el ele yürüyor. Bunların zıllet ittifakı var, bunların illet ittifakı var. Bizim de cumhur ittifakımız var. Cumhur ittifakımızın özelliği var. Bize 15 Temmuz darbe girişiminde bulunanlara karşı biz bütünleştik. Orada CHP var mıydı? Yoktu. HDP var mıydı? Yoktu. Diğerleri var mıydı? Yoktu. 

Ve bu kardeşiniz gecenin saat 01.15’inde Atatürk Havalimanı’na indiğinde milletiyle iç içeydi. Fakat 23,15’te de meğerse bay Kemal oraya gelmiş, tankların koruması altında ayrılarak Bakırköy Belediyesi’ne gitmiş. Sonra da ne diyor? “Bana da haber verseydiler gelirdim” diyor. Ya milyonlar meydanlara dökülmüş, sen hala bana da haber verseydiler diyorsun. Özel sipariş mi gerekiyor? Bu vatan meselesi. Terörizme karşı bir mücadele.

“PAZARA KADAR DEĞİL MEZARA KADAR YÜRÜYECEĞİZ”

Nitekim 7 ağustos’ta kendisini davet ettik, cuma akşamına kadar bize cevap vermedi. Gelemeyeceğini söylediler. Sonra herhalde baskıya dayanamadı Cuma akşamı geleceğini bildirdiler. Fakat ondan sonra da bizim birlik beraberlik, Yenikapı ruhu dediğimiz olaya tahammül edemedi, ayrıldı. E zaten bizlerle beraber olamazdı. Şimdi biz cumhur ittifakı ile bu yolda yürüyoruz, yürüyeceğiz. Pazara kadar değil inşallah mezara kadar yürüyeceğiz.

Ankaralılar siyaset mühendisliklerine prim vermez. Başkentliler icraata bakar, vizyona bakar, birikime tecrübeye bakar. Bunların hepsi de Mehmet Özhaseki kardeşimi tarif eden vasıflardır. Altınok kardeşimi tarif eden vasıflardır. 

Dünyadaki en büyük tefeci IMF’dir. Türkiye’yi IMF’den biz kurtardık. 

CHP, İş Bankası’nın yüzde 28,5 gibi ortağıdır. CHP’nin hisselerini er ya da geç Hazine’ye devredeceğiz.

Arifiye’deki palet fabrikasını satmamızdan bahsediyor. Böyle bir satış söz konusu değil. işletmesini Katar ve Türk ortaklığına 25 yıllığına devrettik. 

 

 

 

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.