avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5974
EURO
34,7498
ALTIN
2.498,51
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahitliği yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan nikah şahitliği yaptı
09.04.2018
A+
A-


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan’ın kızının nikahına katılarak şahitlik yaptı. Erdoğan, nikah sırasında çiftlerin birbirlerine evet demesinin ardından şahitlik için “Ben ‘evet’ değil de, farklı düşünüyorum. Bu işin isabetli olanı ‘kabul ettim” dedi

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hasan Güngör Spor Salonu’ndaki kongrenin ardından Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan’ın kızının EGS Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki nikah törenine geçti.

DHA’nın haberine göre, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan ile eşi Berrin Zolan’ın hakim kızı Esra ile hakim Abdullah Tok çiftinin nikah törenine Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile çok sayıda davetli katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kızı ile damadının nikahını kıydı. Törende çiftin birbirlerine ‘Evet’ demesinin ardından Başkan Zolan, nikah şahitliği yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a “Sayın Cumhurbaşkanım beyanı duydunuz” dedi.

“KABUL ETTİM, BU İŞİN İSABETLİ OLANI”

Ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ben ‘evet’ değil de, farklı düşünüyorum. Yani ‘kabul ettim’ bu işin isabetli olanı. Ben şahit oldum. Allah iki dünya saadet versin diyorum” dedi.

Erdoğan ve bakanlar, çifti nikah töreninin ardından kutladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikah şahitliğinin ardından Denizlispor Tesisleri’ne geçti. Buradan helikopterle Çardak Havaalanı’na giden Erdoğan, uçakla Ankara’ya döndü.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.