avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Bülent Türker Edirne Ticaret ve Sanayi Odası heyetiyle Hollanda turunda

Hollanda’da 4 günlük incelemelerde bulunmak üzere Edirne Ticaret Odasının gerçekleştirdiği KOSGEB destekli Hollanda Gıda ve Ticaret heyeti Peynir üreticileri ve gıda sektöründen firmaların yer aldığı 25 kişilik heyet Hollanda Amsterdam’da Hollanda Türkiye Dostluk Vakfı Başkanı ve Kraliyet Şovalyesi Trakyalı Bülent Türker tarafından karşılandı.

Bülent Türker Edirne Ticaret ve Sanayi Odası heyetiyle Hollanda turunda
A+
A-

HABER MERKEZİ – ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren’e çiçek takdim eden Bülent Türker gelen heyetin Amsterdam turundan sonra Hollanda’nın güneyindeki Oosterhout kasabasındaki Zuivelboerderij Wisman çiftliğini ziyaret etti. Burada hayvancılık ve kaşar yapımını inceleyen heyet yılda 1200 kilo veren süt ineklerinin bakımı sağımı ve peynirin yapılması ile ilgili incelemelerde bulundu.

MEHMET EREN’İN KONUŞMASI
ETSO Meclis Başkanı Mehmet Eren yaptığı açıklamada üyeleri için çok anlamlı bir program olduğunu belirtti: “Bu sektörde Hollanda’dan bazı bilgilerin ve teknolojinin alınması gerekir. Buradaki uygulamanın güzel yönlerini Trakya’daki süt üreticilerine aktaracağız.”

ETSO HEYETİNİN ZİYARETLERİ
Heyette Tarsü Gıda’dan Şirk. Murat Demir ve Cafer Yardımcı, Akgünler Süt Ürünlerinden Erhan Akgün, Nurlu Süt’ten Saim Haydar Uncular, Tam Gıda’dan Hasan Eroğlu, Yayla Turizm ve İnşaat AŞ’den Kemalettin Uslu, Çuahcılar Gıda’dan Hüseyin Akıncı, Orhun Zahire Süt Ürünlerinden Murat Orhun, Kazım İsmail Kaptanbaşı ve İlknur Kaptanbaşı, Tezcanlar Süt ürünlerinden Kani Tezcan, Devran Gıda’dan Mansur İriş ve Halil İbrahim İriş, Tuğra Center’den Oktay Topalova, ETSO Yönetim Kurulu üyeleri Aydoğan Akıncı, Faruk Demir, Ahmet Özalp, Ali Taşdemir, Emre Ray, Erdoğan Yörük, Adem Yenici, Meclis Başkanı Mehmet Eren, Genel Sekreter Nevzat Taşkın, ETSO AB Dış İlişkilerden sorumlusu Güliz Elif ve Nuray Pehlivan’da bulunmakta.

bulent turker esto hollanda ziyareti

BÜLENT TÜRKER AKTİF
Heyet kaldığı sürede Oostdam çiftliği, Ticaret Müşavirliği, Lely Industrie ziyareti, Hollanda Türk İş Adamları Derneği Hotiad ve Avrupa’nın en büyük peynir fabrikalarından Öz Gazi peynir fabrikası ziyaretleri yanı sıra son günde Hollandalı iş adamları ile ikili görüşmeler yapacaklar.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

Ziyaretten fotolar:

ETSO Hollanda ziyaretler1

ETSO Hollanda ziyaretler2

ETSO Hollanda ziyaretler3

ETSO Hollanda ziyaretler4

ETSO Hollanda ziyaretler5

ETSO Hollanda ziyaretler6

ETSO Hollanda ziyaretler7

ETSO Hollanda ziyaretler8

ETSO Hollanda ziyaretler9

ETSO Hollanda ziyaretler10

ETSO Hollanda ziyaretler11

ETSO Hollanda ziyaretler12

ETSO Hollanda ziyaretler13

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.