avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3184
EURO
35,0487
ALTIN
2.307,01
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye Temsilciliği açıldı

Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye Temsilciliği’ne Seyfi Uzunkök getirildi.

Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye Temsilciliği açıldı

Genel Merkezi Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da bulunan, Avrupalı Türk gazeteci ve medya mensuplarının temsilcisi Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti‘nin Türkiye Temsilciliği’ne televizyoncu-gazeteci Seyfi Uzunkök getirildi.

Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti Genel Başkanı gazeteci-eğitimci Oğuzhan Kılıç‘ın da aralarında bulunduğu Cemiyetin Merkez Yönetim Kurulu’nun 2017 Muğla-Ankara Kampında alınan karara göre sarı basın kartı sahibi deneyimli gazeteci Uzunkök’ün Türkiye Temsilciliği’ne getirilmesine karar verildi.

Cemiyet, istişare ve değerlendirmeler sonucunda Türkiye’nin dış politikasında da ihtiyaç olan lobi gereksinimi ve Türk diasporası’na yönelik çalışmalara ağırlık verileceği belirtildi. Bu kapsamda FETÖ, PKK ve Ermeni diasporası gibi Türk milleti’nin imajını zedeleyen hareketlere karşı çok boyutlu çalışmasını sürdürdüğü ifade ediliyor.

Avrupa Türk Gazeteciler Cemiyeti‘nin önümüzdeki döneme yönelik olarak gazetecilik meslek çalışmaları yanı sıra Avrupalı Türklerin hak, hukuk ve çıkarları için çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.