avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Almanya’da vatan hainleri seçim sandığında seçmene saldırı yaptı!

Kimliği belirsiz kişi veya kişiler Stuttgart Başkonsolosluk seçim bölgesinde yapılan seçime “GÖLGE DÜŞÜR”me çabasına girdiler.

Almanya’da vatan hainleri seçim sandığında seçmene saldırı yaptı!
A+
A-

HABER MERKEZİ – STUTTGART/ZUFFENHAUSEN – D.A.B. – Almanya’nın Baden-Württemberg eyaletine bağlı Lorenzstraße 11. 70435 Stuttgart/Zuffenhausen adresinde gerçekleştirilen 26.dönem TC Milletvekili seçimlerinin yapıldığı konsolosluk park garajında ve tahsis edilen oto parkında belirtildiği üzere özelikle de seçim bölgesine uzak mesafelerden gelen seçmen Türk vatandaşlardan 8 kişinin araç lastikleri (muhtemelen) bıçakla patlatıldı.

Hasar gören araçların arka camlarında Osmanlı turası ve Recep Tayyip Erdoğan imzalı arma olması bu saldırıyı PKK’lı ırkçı “VATAN HAİNLERİNİN” yapmış olması olasılığını bir kez daha güçlendirdi.

Kimlikleri gizli tutulan araç sahipleri “Vatandaşlık vazifemizi yerine getirdik garaja inip arabamıza binecekti ki ön sol ve arka sağ lastiğimizin bıçakla delindiğini gördük, ya o an bizde orada olsaydık..” diye endişe ve tepkilerini dile getirdiler.

Başkonsolos Ahmet Akıntı’ya ve güvenlik güçlerine intikal eden olay araştırılmakta. Olay günü 7611 gibi rekor bir oy la sandığın kapanmasının ardından yaşanan bu saldırı neden bu hainlik ve “KİME KARŞI?” sorusunu akıllara getirdi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

Fotoğraflar:

StuttgartSecimBölgesi15EkimStuttgart1

StuttgartSecimBölgesi15EkimStuttgart2

StuttgartSecimBölgesi15EkimStuttgart3

StuttgartSecimBölgesi15EkimStuttgart4

StuttgartSecimBölgesi15EkimStuttgart5

StuttgartSecimBölgesi15EkimStuttgart6

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.