avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5237
EURO
34,8431
ALTIN
2.488,16
BIST
9.537,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

AK Parti Hollanda Yunus Koca’yı unutmadı

Diyarbakır’da uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybeden eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca’nın katil zanlıları olduğu öne sürülen 2 kişi, olayda kullanıldığı tespit edilen silahla yakalandı. Öte yandan olay yurtlarında da AK Parti teşkilatlarında da tepkiye neden oldu.

AK Parti Hollanda Yunus Koca’yı unutmadı
A+
A-

HABER MERKEZİ – Diyarbakır’da Yunus Koca’nın katil zanlısı oldukları iddiasıyla 2 kişi, olayda kullanılan silahla yakalandı. Alınan bilgiye göre, Koca’nın hayatını kaybettiği saldırıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, toplanan deliller ve görgü şahitlerinin ifadelerinden yola çıkan güvenlik güçleri, olayı gerçekleştirdikleri belirlenen iki zanlının Diyarbakır dışında olduğunu tespit etti.

ARAŞTIRMALAR SÜRÜYOR
Emniyet güçleri, ikisi de 46 yaşında olan zanlıları, olayda kullanıldığı kriminal incelemede de tespit edilen 7.65 milimetre tabancayla yakaladı. Zanlıların örgüt bağlantılarının olup olmadığı araştırılıyor.

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU’NDAN TAZİYE
Eski AK Parti Diyarbakır İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca, dün kendisine ait eczaneye gittiği sırada uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Yunus Koca’nın babası Abdülkadir Koca ile telefonda görüşmüş ve taziye dileklerini iletmiş, Koca’nın yaşamını yitirmesine neden olan saldırının bir an önce aydınlatılması için de görevlilere talimat vermişti.

YURTDIŞINDAKİ AK PARTİ TEŞKİLATLARI DA TEDİRGİN
Öte yandan ırkçı terör örgütü PKK’nın suikast ve saldırılarını parti görevlilerine kadar genişletmesi yurtdışındaki AK Parti teşkilatlarında da tepkiye ve tedirginliğe neden oldu.

HOLLANDA AK GENÇLİK GENEL SEKRETERİ ÜLGEN’DEN TERÖRE LANET MESAJI
AK Parti Hollanda Gençlik Kolları Genel Sekreteri Zafer Ülgen, teröristlerin AK Parti’li Yunus Koca’ya saldırısını şu cümlelerle duyurarak tepki gösterdi “AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları eski Başkanı, Yunus Koca abim terör örgütü PKK’nın hain saldırısı sonucu şehit düştü. Sabır ya Rabbi.”

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

AK Gençlik Hollanda 19-10-2015’te toplantı halinde gelecekte yapılacak çalışmaları belirlerken:

19-10-2015 ak genclik hollanda toplanti

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.