avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

AK Parti Hollanda SKM yeniden oluştu

HABER MERKEZİ – AK Parti Avrupa Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanlığına getirilen İstanbul milletvekili Mustafa Yeneroğlu, oyların verileceği Avrupa ülkelerinde ekipler oluşturmaya başladı.

AK Parti Hollanda SKM yeniden oluştu
A+
A-

HOLLANDA SKM YENİDEN
HABER MERKEZİ – AK Parti Yurtdışı SKM Başkanı Yeneroğlu, bu bağlamda Hollanda’da da SKM için yeniden atama yaparak Hollanda SKM yeniden oluşturuldu.

HOLLANDA SKM BAŞKANI İSLAM KANITOĞLU
Hollanda SKM’nin Başkanlığına ise daha önce AK Parti İstanbul Milletvekili aday adaylığı için başvuran partili İslam Kanıtoğlu getirildi.

TEMASLAR YAPTI
AK Parti Hollanda Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı olarak görevlendirilen Trabzon-Of kökenli Kanıtoğlu Rotterdam ve Amsterdam’da gerçekleştirdiği temaslarla göreve başladı.

AK Parti Genel Merkez yetkililerin katıldığı ve Amsterdam’da yapılan toplantıda ise görevlilere eğitim verildi.

akparti hollanda skm kurulus1

akparti hollanda skm kurulus2

akparti hollanda skm kurulus3

akparti hollanda skm kurulus4HOLLANDA BÖLGE SKM’LER BELİRLENDİ
Kanıtoğlu’nun yardımclığını ise Saadet Koral’ın getirildiği öğrenildi. 1 Kasım 2015 seçimleri için yapılacak çalışmalarda ülkenin 3 bölgede teşkilatlanacağı belirlenirken AK Parti SKM Başkonsolosluk bölge başkanları şu kişilerden oluştu Amsterdam SKM başkanı Lütfi Kılınç, Rotterdam SKM başkanı Lokman Altınhan ve Deventer SKM başkanı ise Soner Demirhan oldu.

AK Parti Hollanda SKM Başkanı Kanıtoğlu‘nun bayramın ikinci günü Hollanda’daki seçim çalışmalarına start vereceği gazetemizin haber merkezine ulaşan bilgiler arasında.
(Manşet foto kaynak: SonHaber)

İslam Kanıtoğlu kimdir?

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.