avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3675
EURO
35,0041
ALTIN
2.323,31
BIST
9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

AB’nin Türkiye ve Erdoğan nefretini FETÖ körüklüyor

Avrupa´da Türkiye´ye yönelik eleştirilerin suflesini FETÖ´cü hainlerin verdiği ortaya çıktı. Türkiye ve Erdoğan karşıtı sözler, önce örgütün yayınlarında yer alıyor, ardından da AB’li politikacıların konuşmalarına yansıyor.

AB’nin Türkiye ve Erdoğan nefretini FETÖ körüklüyor
A+
A-

Gurbetçilere yönelik referandum çalışmalarını sabote eden ve Avrupalı siyasetçiler ile medyayı Türkiye karşıtlığına yönlendiren karanlık gücün FETÖ lobisi olduğu ortaya çıktı. FETÖ´nün özellikle AB ülkelerindeki; okulları, dershaneleri, dernekleri, vakıfları, gazeteleri ve düşünce kuruluşları aracılığıyla yaptığı kara propaganda her geçen gün yaygınlaşıyor.

DÜŞMANLIK AŞILIYOR
Örgüt bir yandan Avrupa medyasını kullanırken, diğer yandan bastırdığı İngilizce ve İspanyolca gibi çeşitli dillerdeki dergi ve kitapçıklarla AB´ye Erdoğan düşmanlığı aşılıyor. İhanet çetesi, Kara propaganda amaçlı bastırdığı her türlü materyali Avrupa ülkelerindeki basın kuruluşları, haber ajansları ile siyasetçilere gönderiyor.

4 KOLDAN SALDIRIYOR
15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra Avrupa´ya kaçan binlerce FETÖ üyesi Almanya, Hollanda, Avusturya, Belçika, Fransa, İsviçre ve İngiltere´de Türkiye aleyhinde haber yaptırmak için büyük servet harcıyor. Aynı zamanda medya yöneticilerini ziyaret ederek, yanıltıcı haber içerikli dokümanların yayınlanması için inandırmaya ve ikna etmeye çalışıyor.

Bir yandan 15 Temmuz´daki kanlı darbe girişimini hükümete yıkmaya çalışan örgüt, diğer yandan da 16 Nisan´daki referandumda ´hayır´ çıkması ve AB ülkelerinin Türkiye´ye baskı yapması için dört bir koldan saldırıyor. FETÖ´nün sosyal medya tetikçisi ´fuatavni´ hesabını kullanan Aydoğan Vatandaş´ın İngilizce ve İspanyolca basılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında sözde iddiaların kaleme alındığı, ´Hungry for power (İktidar Hırsı-Güç zehirlenmesi: Erdoğan´ın cadı avı ve devlet)´ adlı kitabı, ihanet şebekesinin Türkiye aleyhinde yayınladığı kitapların başında geliyor.

Kemal Gümüş – Star

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.