avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3669
EURO
34,9560
ALTIN
2.325,70
BIST
9.141,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Vizesi Avrupa ne zaman mümkün olacak? İşte cevabı

Davutoğlu: “HAZİRAN’DA VİZESİZ OLARAK AVRUPA’YA GİTME HAKKINA ELDE ETMİŞ OLACAĞIZ”

Vizesi Avrupa ne zaman mümkün olacak? İşte cevabı

2016 yılı daha da bereketli bir yıl olacağını belirten Başbakan Ahmet Davutoğlu, “Türkiye’nin ilerlemesini engellemek isteyenler amacına ulaşamayacak. Türkiye’de reformu arttırmanın zamanı geldi. Tutamayacağımız sözleri vermedik söz verdiysek gereğini yaptık. Biz halkımıza güveniyoruz, halkımız bize güveniyor. Bin kere düşünür 1 kere söyleriz. şeffaf şekilde her şeyi sizinle paylaşıyoruz. Her yerde anlattığımız vaatleri önce zihnimize yazdık sonra milletimizle paylaştık. Vaatlerimizin tamamını gerçekleştirdik. 3 aylık reformların yüzde 70’ini tamamladık. Mart ayında söz verdik Haziran’da vizesiz olarak Avrupa’ya gideceksiniz diye. Haziran’da huzurunuza çıkıp vizesiz olarak Avrupa’ya gitme hakkına elde etmiş olarak sizlerle paylaşacağız. Onun için 3 aylık reformların bir kısmını erteledik ki vize için yasal düzenlemeleri yapalım. Muhalefetin geçici bütçe ile kalıcı bütçeyi beraber çıkarma teklifimize olumlu yanıt vermemesi de gecikmeye neden oldu” şeklinde konuştu.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
ETİKETLER:
Yorumlar

  1. Sezgin Erdogan dedi ki:

    Guclu Turkiye, guclu vatandas, guclu birey.
    Bize dusen; Daha cok calismaliyiz ve daha cok birlikte olmaliyiz.
    İceride %50 destegini alan hukumet disariya karsi daha dik durur ve vatandasini ezdirmez.
    Daha yapilacak cok is var, umutlarimizla hep beraber.