avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5991
EURO
34,7375
ALTIN
2.498,06
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Veliler çocuklarını FETÖ okullarından alırken FETÖ Hollanda’da velilere şantaj yapıyor, tehdit ediyor, hedef gösteriyor, zulüm ediyor

Çocuklarını FETÖ’nün ihanet yuvalarından kurtarmaya çalışan aileler haberi yaşanan dramı ortaya koydu. Sabah’a konuşan veliler: Fethullah Gülen ihanet örgütü, çocuklarımızın kaydını silmemek için zorluk çıkarıyor.

Veliler çocuklarını FETÖ okullarından alırken FETÖ Hollanda’da velilere şantaj yapıyor, tehdit ediyor, hedef gösteriyor, zulüm ediyor

VELİNİN DRAMI: HAİNİN OKULUNDA ÇOCUĞUMU TUTMAM, ÖLSEM BİLE GÖNDERMEM
Hollanda’da beş ve sekiz yaşındaki iki çocuğu FETÖ’nün okulunda öğrenim gören, şu anda ise kayıtlarını sildirme mücadelesi veren İlknur Demirayak anlatıyor: “Ülkeme, Türkiye’me ihanet edenlerin, milletimin üzerine kurşun sıkan kahpelerin okulunda, artık çocuklarımın eğitim görmesini istemiyorum. Bir anne olarak onların geleceğini düşünmeliyim. Beni öldürseler de çocuğumu FETÖ’nün okuluna göndermeyeceğim. Herkesi çocuklarını, bu ihanet yuvalarına göndermeme çağırıyorum. Sonra bir bakarsınız çocuğunuz elinizden gitmiş yerine Fethullah adlı vatan hainin çocuğu olmuş çocuğunuz.”

ÇOCUKLARINIZIN HAYATINI KARARTMAYIN
Zaandam kentindeki ‘De Roos’ adlı FETÖ okulunda 8 yaşında çocuğunu okutan Leyla Güzhan da çocuğunu örgütün elinden kurtarmak için harekete geçti. Güzhan, “Ne olursa olsun çocuğumu bu okuldan alacağım. Zaten çocuklarını bu okullardan almayan veliler bana göre vatana ihanet edenlerle aynı kefede. Çocuğumun hayatını karartmak istemiyorum. Bir anne olarak ben buna izin vermeyeceğim” diye konuştu.

FETÖ FİŞLEYİP TEHDİT EDİYOR, YETKİLİLER İSE DUYARSIZ
FETÖ’nun Hollanda dilinde yayınlanan örgüt bülteni görevini yürüten Zaman Vandaag paçavrası, çocuklarını okuldan almak isteyen ailelerin kendi aralarındaki yazışmalarını yayınlayıp anneleri hedef gösterdi. FETÖ’den kurtulmaya çalışan aileleri fişleyen terörist yapı, çocukların okullarında kalması ve ailelerin para ödemesi için tehditler savurdu.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

hollanda dmu turkce kumpas feto

feto islama kufur hollanda zaman vandaag

ahmet taskan feto imamlar ajanlik suclamasi

emin atesin kripto fetoculugu belgelendi

mehmet cerit feto hollanda hezeyanlari_841x474

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.