avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3271
EURO
35,0620
ALTIN
2.297,63
BIST
9.008,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Ünlü fast food zincirinde hamburger krizi! Hamburgerden çıkana inanamayacaksınız…

İskoçya’da tavuk burger alan Ciara Harvive isimli müşteri, hamburgerinden bir ısırık aldıktan sonra gözlerine inanamadı. Hamburgerindeki maruldan örümcek çıkan Harvive, yetkililerin özür dilemek yerine kendisine yeni bir hamburger vermek istediklerini söyledi

Ünlü fast food zincirinde hamburger krizi! Hamburgerden çıkana inanamayacaksınız…
05.04.2018
A+
A-

Ünlü fast food zinciri McDonald’da hamburger krizi meydana geldi. İskoçya’da tavuk burger alan bir müşteri, hamburgerinden bir ısırık aldıktan sonra gözlerine inanamadı.

The Sun’ın haberine göre; Ciara Harvive, 3.19 pound karşılığında tavuk burger satın aldı. Ancak hamburgerinin içindeki marulda örümcek Harvie, şoke oldu. 21 yaşındaki müşteri, hamburgeri o halde görünce hemen geri götürdü. Pazartesi günü öğleden sonra firmadan bir yetkilinin kendisiyle iletişime geçtiğini söyledi. Kendisinden özür bile dilenmediğini söyleyen genç kız bunun yerine yeni bir hamburger verdiklerini söyledi.

Sosyal medya üzerinden yaşadıklarını fotoğraflarla beraber paylaşan Harvive, yetkililerden özür beklediğini ancak onların sadece yeni bir hamburger verdiğini söyledi.

Firma ise yaptığı açıklamada, Ciara Harvive’den özür dilediklerini; ancak Harvive’nin özrü kabul etmediğini duyurdu.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.