avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3777
EURO
35,0535
ALTIN
2.326,80
BIST
9.091,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

UETD Bavyera’da görev değişimi

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Bavyera Teşkilatı’nın 5. Olağan Genel Kongresi’nde Dr. Emrullah Durucan başkanlığa seçildi.

UETD Bavyera’da görev değişimi
A+
A-

Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Bavyera Teşkilatı 5. Olağan Genel Kongresi Kral Düğün Salonu’nda yapıldı. Oldukça sakin kongrede Dr. Emrullah Durucan, oy birliği ile üç yıllığına başkan seçildi. Teşkilatın üç yıldır başkanlığını sürdüren Mehmet Akkoç’tan görevi devir alan Dr. Emrullah Durucan, oy veren üyelere bir konuşma ile teşekkür etti.

SEÇİM OLDUKÇA SAKİN GEÇTİ
Kongre öncesi eski başkan Mehmet Akkoç, Münih Başkonsolosu Mesut Koç ve AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu birer konuşma yaptılar. Avukat Serdal Altuntaş’ın başkanlığında, Ender Beyhan ve Gökhan Konuk’un üye olduğu divan heyetinin seçiminden sonra, faaliyet ve kasa raporu okundu. Eski yönetimin aklanmasında sonra gidilen seçimde tek aday Dr. Emrullah Durucan başkanlığa seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine ise; Mehmet Mert, Vedat Göktaş, Cihat Köse, Yazay Eminağa, Semanur Tokgöz, Hanife Kumaş, Özcan Kurt ve Serdal Altuntaş yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.

CUMHURBAŞKANI’NIN İMZALI FOTOĞRAFI VERİLDİ
Seçimden sonra AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, teşkilattaki baylar için eski başkan Mehmet Akkoç ve bayanlar için de avukat Gönül Kurt’a yapılan çalışmalara teşekkür için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Başbakan Binali Yıldırım’ın imzalı posterlerini takdim etti. Öte yandan geçtiğimiz günlerde darbe girişimine ve teröre tepki için Almanya’dan bisikletle yola çıkarak 29 günde Ankara’ya ulaşan ve Türk bayrağını Cumhurbaşkanlığı’na teslim eden UETD Münih Teşkilatlanma Birimi’nde görevli Abdurrahman Çakmak’a, Kuran ve Türk Bayrağı takdim edildi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.