avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3390
EURO
35,1195
ALTIN
2.238,65
BIST
8.760,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Türkmen gazeteci Eşref Kerküklü, gazetecilere namussuzca saldıran FETÖ tetikçisi Mehmet Cerit’i İslam’a çağırdı

Avrupalı Türkmen gazeteci Eşref Kerküklü’nün gazetecilere namussuzca saldıran Hollanda’dadaki FETÖ tetikçisi Mehmet Cerit’i İslam’a çağırdığını açıkladı.

Türkmen gazeteci Eşref Kerküklü, gazetecilere namussuzca saldıran FETÖ tetikçisi Mehmet Cerit’i İslam’a çağırdı

‘Zift medyası’ olarak anılan ‘Fethullahçı şakirt’ Mehmet Cerit adlı FETÖ tetikçisinin başında olduğu FETÖ’nün Hollanda’daki Hollandaca yayını Zaman Vandaag paçavrası, hayasız saldırılarına devam ediyor.

TÜRK İNANMAYINCA ZİFT MEDYASI HOLLANDA’CA ALGI OPERASYONU YAPMAYA BAŞLADI
Artık ‘haydut’ olarak anılan ve Hollanda’da tv kanalı tv kanalı gezerek sözde gazeteci olarak sözde mağdur edildiği edebiyatını yaparak duygu sömürüsüne soyunan Mehmet Cerit, Türkler arasında itibarını kaybedince ibreyi Hollandalılara çevirdi.

FETÖ ŞİMDİ DE AVRUPALI TÜRKLERİ HEDEF ALIYOR
‘Askeri darbe’ görünümlü 15 Temmuz kanlı FETÖ saldırısının baş sorumlusu cani Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) ele-başı Fethullah Gülen, bu sefer Avrupa’daki yer-altı örgütü vasıtasıyla, Avrupa’da yaşayan Türkleri tek tek fişleyerek, yaşadıkları ülkelere hedef gösterme operasyonuna girme emri verdiği ortaya çıktı.

Terörist-başı Fethullah Gülen’in emriyle bu seferde gazeteci Eşref Kerküklü hedef gösterildi.

15 TEMMUZ’DAN SONRA DA ZEHİR SAÇMAYA DEVAM
15 Temmuz’da hemen sonra saldırganlığına devam ederek, Hollanda’daki AK Parti gönüllüleri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan sempatizanlarını sık sık hedef gösteren ve yıldırmaya çalışan zift medyası Zaman Vandaag paçavrası zehir saçmaya devam ediyor.

İFTİRANIN BÖYLESİ
Terörist katil Fethullah Gülen’in emriyle hareket eden tetikçi haydut Mehmet Cerit‘in başında bulunduğu Zaman Vandaag adlı paçavra Eşref Kerküklü için, “Kerküklü, Ermeni, Kürt ve Yahudi düşmanıdır.” iftiralarında bulundu, “Avrupa Türkmen Gazetesi aşırı milliyetçi gazetedir” demeyi de ihmal etmedi.

CERİT’İN YENİ YETME TETİKÇİSİ HÜSEYİN ATASEVER FETOŞ HOCASININ İZİNDE
Zaman Vandaag paçavrasında iftira içerikli yazılar yazarak ruh halini rahatlattığı anlaşılan, FETÖ tetikçisi sözde gazeteci Hüseyin Atasever adlı kişinin ise zavallı olduğu ifade edildi.

“Fethullah Gülen hocaefendi’nin izinde olmak benim yaşam gayem” diyecek kadar bunayan militan Mehmet Cerit adlı tetikçinin yeni yetme FETÖ tetikçisi Hüseyin Atasever iyice radikalleşerek, gazeteci Eşref Kerküklü’den sonra Hollanda Türkleri Konseyi genel başkanı Sosyal-Antropolog Sefa Yürükel’i ve Ülkücü yazar Mustafa Önder’i hedef alarak iftira metinlerine devam etti.

esref kerkuklu den feto zift medyasina cevap

KERKÜKLÜ AÇIKLAMADA BULUNDU, PENSİLVANYA KAÇAĞI ŞEREFSİZ FETHULLAH GÜLEN‘İ YERDEN YERE VURDU
FETÖ saldırısıyla ilgili Sefa Yürükel ve Mustafa Önder’den henüz bir açıklama gelmezken, Eşref Kerküklü açıklamada bulundu.

Gazeteci Eşref Kerküklü şu açıklamada bulundu, “Zaman Hollanda ve Zaman Vandaag adlı sözde gazeteler, ‘Ergenekon Davası’ kumpas dönemlerinde Hollanda Türk Gençlik Kuruluşları Federasyonu Genel Sekreteri olduğum yıllardı. O yıllarda bana, HTGF genel başkanı eğitimci-gazeteci Oğuzhan Kılıç, HTK başkanı sosyal-antropolog Sefa Yürükel ve HADD başkanı girişimci Müstafa Cingöz’e ‘Ergenekoncu’ diyerek ahlaksızca ithamlarda bulunurlardı. Bugün yaptıkları ithamlarda ise, “Kürt, Ermeni ve Yahudi düşmanlığı” iftirasıdır.

İFTİRA FETO’NUN EMRİYLE ATILDI, BU ÇOK NET
Bu iftiraları başta Fethullah Gülen olmak üzere tüm Hollanda yapılanmasına iade ediyorum. Bugün gelinen nokta ise Ergenekon tertibinin, Gülen adlı aranan teröristin iftirası ve kumpası olduğu çıktı ortaya, Ergenekon kumpası çöktü ve süreç tersine döndü.

FETHULLAH GÜLEN ve GÜRUHU BİZİM BİLDİĞİMİZ İSLAM’IN ÇOK ÇOK DIŞINDA
Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) İslam dini ile hiç bir alakasının olmadığını sadece maske olarak kullandığını o yıllarda da ifade ediyorduk. Bugün herşey artık açık saçık ortada Fethullah Gülen adlı kişinin İslam ile bir bağının olmadığını ve yasadışı örgüt mensuplarının İslam dinimizle bir bağlantılarının olmadığı gerçeği ortada. Ayrıca, FETÖ’nün Hollanda yapılanması hızla dağılıyor, öğrenciler okullarını değiştiriyor, öğretmenler belediyeye giderek FETÖ okullarında görev yapmak istemediklerini ve başka okula geçmek istediklerini ifade ederek FETÖ’nün Hollanda yapılanmasının hızla dağıldığı gerçeği gözler önüne seriyor.

FETÖ TETİKÇİSİ HAYDUT MEHMET CERİT‘E ‘İSLAM’A GEL’ ÇAĞRISI
Bu vesile ile Zaman Vandaag ve Zaman Hollanda adlı sözde gazetelerin başında bulunan Mehmet Cerit’e sesleniyor ve Fethullah Gülen’e ve etrafındaki müfterilere boşver Yüce İslam’a gel diyorum.” açıklamasında bulundu.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

feto hollanda zift medyasi yalani

feto islama kufur hollanda zaman vandaag

mehmet cerit feto hollanda hezeyanlari_841x474

feto hollanda yapilanmasi

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.