avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3942
EURO
35,0195
ALTIN
2.325,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Türklere kimlik suikastı yapan Suriye’deki o Hollandalı teröristi açıklıyoruz

Hollanda’dan Suriye’ye gidip televizyonlarda Türkler aleyhinde propaganda malzemesi olan sözde ‘İslam Devleti’nin eli kanlı komutanını açıklıyoruz.

Türklere kimlik suikastı yapan Suriye’deki o Hollandalı teröristi açıklıyoruz

Bu olay Avrupa’daki ve özellikle de Hollanda’daki Türk ve Müslüman kimliğine büyük zarar veren bir olaydı. Bu olay sayesinde Hollanda’da Türkler aleyhinde algı yaratmıştı. Bu olay nedeniyle Hollandalılar Türklere da farklı bir gözle bakar oldu.

Türklerin kolaylıkla terör faaliyetlerine girişebileceği yönünde bir algı oluşmuştu bu oyla birlikte.

Ancak gerçek ortaya çıktı. Hollanda ordusunda görev aldıktan sonra ‘görevi’ni yerine getirerek Suriye’ye giden orada da kelle uçuran terör makinesi IŞİD/DEAŞ’e katılıp ardından da ‘komutan’ sıfatıyla batı televizyonlarında “işte bakın Türkler cihatçıdır” imajının yaratılmasına neden olmak isteyen olaydaki kişinin kimliğini AVRUPA TÜRK GAZETESİ olarak yarın açıklıyor.

Bu teröristin nasıl Suriye’de kana susamış silahlı birlikler kurduğundan sosyal-medya üzerinden verdiği mesajlar ile aile yaşamına kadar yakında gerçek yüzü ortaya çıkacak.

Çarpıcı dosya’yı yarın açıyoruz!

kim bu suriye giden hollandali terorist

Kaç kellesi var henüz bilinmiyor, ona “şarlatan gibi televizyonlara çıkıp şov yapıyor” ve “artık özel görevli olarak görevini tamamladığı için yorgunluğu gözlerinden okunuyor” dendi.

Sözde ‘İslam Devleti’nde yaşamak üzere Rakka’ya göç ettiği, dünya basının manşetlerine çıkan sürekli o oldu.

Gazete editörlerimiz ve muhabirlerimiz Türkiye’ye giderek araştırdılar.

Yarın, Avrupalı Türklerin cesur, ilkeli ve dürüst sesi AVRUPA TÜRK GAZETESİ‘nde.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER ve ANALİZ

isid-deas in kelle ucuran hollandali teroristi salih yilmaz

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.