avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3122
EURO
35,0643
ALTIN
2.278,43
BIST
9.012,04
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

TÜFAD Avrupa Şubesi ‘Türkiye için döviz kampanyası’ başlattı

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Avrupa Şubesi, „Türkiye için döviz kampanyası“ başlattı. Avrupa’daki Türk kulüpleri, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Avrupa Şubesi (TÜFAD AVRUPA) ve FutbolTürk önderliğinde ‘TÜRKİYE İÇİN EL ELE- ÜLKEN İÇİN DÖVİZ KAMPANYASI’ ANTALYA’YA KAMPA GİDİYORUZ adı altında çalışma başlattı.

TÜFAD Avrupa Şubesi ‘Türkiye için döviz kampanyası’ başlattı
A+
A-

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Avrupa Şubesi, “Türkiye için döviz kampanyası“ başlattı. “Antalya’ya kampa gidiyoruz“ adıyla kampanya başlatan ve bu kampanyayı Almanya’nın Düsseldorf şehrinde bulunan TÜFAD Avrupa Şubesi’nde yaptıkları basın açıklamasıyla kamuoyuna duyuran TÜFAD’ın öncelikli hedefi gurbette bulunan Türk takımları olacak.

TÜFAD, Avrupa’da başlattığı bu kampanya ile Avrupa Ligleri’nde mücadele eden yaklaşık 500’e yakın Türk takımının devre arasında kamplarını, Türkiye’nin turizm cenneti olan Antalya’da yapmasını amaçlıyor. TÜFAD Avrupa Şubesi Başkanı Abdülkadir Bakırdöven başlattıkları bu kampanyaya tüm takımların ilgi gösterdiğini ve olumlu yaklaştıklarını belirterek, “Avrupa’da profesyonel ve amatör liglerde mücadele eden takımlarımıza yönelik liglere verilen arada takımların kamplarını Antalya’da yapmaları için çağrıda bulunduk. Buradaki temel amacımız sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan‘ın çağrısıyla başlatılan kampanyaya destek vermek ve ülkemize bu yapılacak kampanya ile biraz olsun döviz girdisi sağlayarak turizmi canlandırmak yatıyor“ ifadelerini kullandı.

Takımlardan büyük destek

TÜFAD’ın bu anlamlı kampanyasına Avrupa’da başta Almanya olmak üzere yaklaşık 500’e yakın Türk takımının büyük destek verdiğini söyleyen Abdülkadir Bakırdöven, “Sadece Almanya’da sistemimize kayıtlı 317 amatör Türk takımı var. Buna Hollanda, Belçika, Avusturya, Fransa, İsviçre ve Danimarka liglerinde boy gösteren Türk takımları da eklendiğinde sayı 600’ü bulacak diye umut ediyorum“ dedi.

Fırat: “Bu proje ile en güzel cevabı vereceğiz“

Asbaşkan Engin Fırat ise, birlikteliğe her zamandan daha fazla ihtiyacımızın olduğu bugünlerde başlatılan bu kampanya ile yurt dışında yaşayan ve dünyanın dört bir yanına dağılmış Türkler’den destek vermesini beklediklerini dile getirerek, “Tüm Türkler’i kendi imkanları doğrultusunda ülkemize ve ülke ekonomisine katkı vermeye davet ediyoruz. Sahadaki mücadeleyi Türk ekonomisine kazandırmak için çaba sarf ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Sporda da bu kampanya ile Türkiye’ye katkı sunmaya çalışacağız. Avrupa takımlarının devre arası rezervasyon iptallerinin verdiği zararı bu şekilde domine etmeye çalışacağız. Bu örnek proje ile Türkiye’deki huzur ortamını bozmak isteyenlere en güzel cevabı vermiş olacağız. Bu kampanyanın öncelikli hedefinde Avrupa’da mücadele eden Türk takımları olsa da, rezervasyonlarını iptal eden Avrupalı kulüpler ile de temaslarımız sürecek“ diye konuştu.

Asbaşkan Engin Fırat, Avrupa TÜFAD’ın başlattığı bu kampanyaya TÜFAD Genel Başkanı İsmail Dilber’in de tam destek verdiğini sözlerine ekledi.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.