avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Tetikçi Mehmet Cerit’in başında olduğu FETÖ’nün Hollanda’daki zift medyası yalana doymuyor

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) medyasına artık ‘zift medyası’ denmektedir. Nedeni ise, yalanda sınır tanımıyor olmasıdır.

Tetikçi Mehmet Cerit’in başında olduğu FETÖ’nün Hollanda’daki zift medyası yalana doymuyor

FETÖ’nün zift medyası olarak Hollanda’nın Rotterdam şehrinden Hollandaca yayın yapan Zaman Vandaag paçavrasının yalana tam gaz devam ettiği bir kez daha ortaya çıktı.

FETÖ YALANDA PKK’YI GEÇTİ
FETÖ tetikçisi Mehmet Cerit’in yönetimindeki Zaman Vandaag paçavrası, T.C. Rotterdam Başkonsolosu Sadin Ayyıldız‘ın emriyle FETÖ’cüler dayak yediği yalanını yaymış, Türklere saldıran Fethullahçıların yediği dayaktan ötürü Türk devletinin sorumlu olduğunu iddia ederek ırkçı terör örgütü PKK’la ihanette yarışa girdi.

MEHMET CERİT’İN TESCİLLİ İFTİRASI MEVLÜT ÇAKI’NIN MEKANI ‘BİLAL CHİCKEN’DE GERÇEKLEŞTİ
FETÖ‘nün Zaman Vandaag paçavrasında 12 Ağustos günü Mehmet Cerit tarafından yayınlanan yazıda, Amsterdam’da faaliyet gösteren ve FETÖ finansörü olarak adı sosyal-medya’da dolanan listelerde geçen, aynı zamanda Zaman Hollanda paçavrasında sürekli reklamı yapılan Mevlüt Çakı’nin (Mevlut Caki) sahibi olduğu “Halal Fried Chicken” isimli ticari işletmede çıkan bir kavgaya atıf yapılarak, kavga sonucunda gözaltına alınan şüphelilerin ifadelerinde, eylemlerini T.C. Rotterdam Başkonsolosu’nun yönlendirmesiyle gerçekleştirdikleri yazılarak, Türkler aleyhinde kamuoyu yaratılmak istendi.

Mevlüt Çakı’nın FETÖ‘nün yayın organı Zaman Hollanda’da Basri Doğan adlı kişi tarafından sürekli öne çıkartılması dikkatlerden ayrıca kaçmadı.

YALAN KESİNLEŞTİ, NEREDESİN YÜZSÜZ MEHMET CERİT?
FETÖ’nün yalanı hakkında Amsterdam Polisi’nden alınan yazılı cevapta, FETÖ’cü Mehmet Cerit sorumluluğundaki Zaman Vandaag paçavrasında yazılanların baştan aşağıya, tamamen yalan, uyduruk ve asılsız olduğu kesinleşti. FETÖ’nün zift medyası Zaman Vandaag’ta çıkan, adına haber bile denmeyecek yazının nasıl yalan olduğu aşağıda daha net anlaşılıyor.

feto hollanda zift medyasi yalani

HOLLANDACA METİN:
Amsterdammer mishandeld door Erdoğan-aanhanger na oproep consul-generaal

Gepubliceerd op 12 augustus 2016 – 21:22

In Amsterdam-West zijn vrijdagavond twee Erdoğan-critici aangevallen. Eén van hen is mishandeld.

Het incident vond plaats in een eettent op Plein ’40-’45 in Slotermeer.
De aanvaller is aangehouden. De mishandelde man is behandeld in een ziekenhuis.
De mishandelde man en de aanvaller kennen elkaar. Zij zijn vennoten van de eettent (Halal Fried Chicken) waar de mishandeling plaatsvond. De aanvaller is een uitgesproken aanhanger van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan, verklaarden mensen die hem kennen aan Zaman Vandaag.
”Mijn vader en zijn vriend werden aangesproken, beledigd en bedreigd omdat ze sympathisanten zijn van Hizmet. Toen ze daarop reageerden werden ze aangevallen. Mijn vader is ongedeerd, maar zijn vriend is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht”, vertelde ooggetuige X, de zoon van één van de aangevallen mannen, die vanwege veiligheidsoverwegingen anoniem wil blijven, aan Zaman Vandaag. Volgens hem kreeg de mishandelde man onder meer een kopstoot van de aanvaller. ”Hij riep ‘landverraders’ en vertelde dat de Turkse consul-generaal in Rotterdam gisteren opdracht heeft gegeven alle ‘terroristen’ in Nederland af te maken.” Drie andere ooggetuigen en de aangevallen mannen hebben dit verhaal bevestigd aan Zaman Vandaag. Beide mannen hebben dit inmiddels ook bevestigd in hun verklaringen aan de politie, meldden zij zaterdag aan Zaman Vandaag. Ook meldden zij dat de aanvaller nog vastzit. De mishandelde man liet verder weten dat hij opkwam voor zijn vriend en daarom werd aangevallen. Beide mannen hadden naar eigen zeggen al ruim voor de mishandeling aangifte gedaan van bedreiging tegen Erdoğan-aanhangers. “We worden al maanden bedreigd. De politie had dit moeten voorkomen, maar ze doen niets. Moet mijn vader eerst dood voordat ze ingrijpen?”, aldus X.
Zaman Vandaag

— — —

In antwoord op de vraag die gesteld is, kan ik u beiden melden dat de Amsterdamse politie een onderzoek heeft verricht naar het incident dat op 12 augustus 2016 plaatsvond bij Halal Fried Chicken in Amsterdam West. In de verklaringen die zijn opgetekend in het proces-verbaal wordt op geen enkele wijze naar de Consul-Generaal verwezen of over hem verklaard.

Met hartelijke groet,
Diensthoofd DRR
Politie | Amsterdam | Dienst Regionale Recherche

TÜRKÇE TERCÜMESİ:
Sormuş olduğunuz soruya cevaben, her ikinize de Amsterdam polisinin 12 Ağustos 2016 tarihinde Halal Fried Chicken’ın Amsterdam West şubesinde gerçekleşen olayı araştırdığını bildirmek isterim. Verilen ifadeler sonucu imzalanan tutanaklarda, hiçbir şekilde Başkonsolostan söz edilmediği veya Başkonsolosa yönelik suçlamada bulunulmadığı tespit edilmiştir.

Saygılarımla,
Diensthoofd DRR
Politie | Amsterdam | Dienst Regionale Recherche

TÜRK DEVLETİ: FETÖ PROVOKASYONLARINA DİKKAT!
T.C. Rotterdam Başkonsolosluğu FETÖ tetikçisi haşhaşilerin provokasyonlara dikkat çekerek; “Vatandaşlarımızın bu tür asılsız ve provakasyon amaçlı haberler ile ve sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımlara itibar etmemeleri rica olunur.” şeklide açıklamada bulundu.

feto hollanda zift medyasi yalani

BAŞARAN CERİT’E EMİR VERDİ; ÖĞRETMEN İKEN GAZETECİ OLDU
Bir zamanlara Rotterdam’daki FETÖ’cü Cosmicus College-Koleji‘nde sözde ‘öğretmen’ olarak geçinen Mehmet Cerit’in, terörist-başı Fethullah Gülen‘in Rotterdam’da oturan sağ-kolu ve FETÖ üst-düzey yöneticisi olarak arana Necdet Said Başaran (Necdet Basharan) tarafından medya alanına kaydırılarak Türklere karşı kara propaganda yapmak için FETÖ’nün Hollandaca medya yapılanmasını oluşturmak üzere görevlendirildiği öğrenildi.

NASIL BİR GAZETECİLİK BU?
GAZETECİ DEĞİL TETİKÇİ MEHMET CERİT
Gazetecilik yapacağım derken gazeteciliğin gereği olan objektifliği her zamanki gibi ayaklar altına alıp FETÖ’yü savunacağım diyerek yalan yazılar yazan FETÖ’cü şakirt Mehmet Cerit, maklube yemeye devam ederek, sözde ‘hocası’ gibi (resimde olduğu gibi) elini gözünün içine sokarak, gazeteci değil yalancı olduğunu kamuoyuna yeniden göstermiş oldu.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

rotterdam feto aciklamasi

eposta rotterdam baskonsolosluk krizi

veren feto lider kadrosunu desifre etti

sefa yurukel necdet basaran hizmet diasporasi

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.