avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3655
EURO
34,9626
ALTIN
2.325,50
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Aranan teröristbaşı şimdi Müslüman düşmanlığıyla Fransa’yı haşhaşlıyor!

Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) ihaneti Fransa’ya sıçradı. Kapağı Fransa’ya atmaya çalışan terörist-başı Fethullah Gülen, Le Monde’den bir makale yazarak Fransa kamuoyuna göz kırptı. Fırsat bulmuşken Müslümanları radikallik ve teröristlikle suçlayarak, kendi teröristliğini gizlemeye çalıştı. Yıllarca Fransa’da yaşayan Star’dan gazeteci Saadet Oruç, FETÖ’nün neden Fransa’ya göz kırptığını yazdı. İşte o yazıdan bazı başlıklar!

Aranan teröristbaşı şimdi Müslüman düşmanlığıyla Fransa’yı haşhaşlıyor!

LE MONDE GÜLEN’İ BİR ENTELEKTÜEL GİBİ TANITTI!
Türk devletinin resmen terör örgütü lideri olarak tanımladığı ve hakkında arama kararları çıkarılan Fethullah Gülen, Fransız Le Monde gazetesine bir yazı yazdı.
Son dönemdeki DAEŞ terörüne yönelik ifadeler içeren yazı, Le Monde tarafından “entellektüel, bilim adamı” gibi ifadeler yer alan bir sunum yazısıyla gazetenin yorum sayfasında yer buldu.

GÜLEN TÜM FATURAYI MÜSLÜMANLARA KESTİ!
Müslümanları özeleştiriye davet eden paralel terör örgütünün lideri Gülen, Batı’nın DAEŞ terörünün gelişmesindeki rolüne hiç değinmeden bütün faturayı Müslümanların önüne koydu.
Bulundukları ülkelerde devlet kurumlarıyla “pozitif angajmanlara” girilmesini salık veren Gülen, bu şekilde terörün konuşulduğu masalarda müritlerinin de yer almasını önerdi.
Uzun bir yazı yazmış Gülen. Belli ki, iyi hazırlanılmış ve DAEŞ saldırıları nedeniyle Müslümanlara yönelik bir kafa karışıklığı yaşayan Fransız toplumunun bilinç altına hitap etmeyi hedeflemiş.

FRANSA’YA “BEN DE SİZDENİM” MESAJI VERDİ!
Adeta, “Biz de sizdeniz. Emrinize amadeyiz” diyor Türkiye’nin arananlar listesindeki Fethullah Gülen.
Fransa Türkiye ile terörle mücadele alanında işbirliğini genişletmek istiyor bildiğim kadarıyla.
Peki, terör örgütü liderliği savcılık dosyalarında yer alan bu isme, bu denli prestijli bir gazetenin sayfaları neden açılır?
Meraklısına not düşelim. Fethullah Gülen için kırmızı bülten çıkarılması yönünde savcılık tarafından prosedür başlatılmış durumda. Gülen hakkında altı ayrı kentteki soruşturmaların sayısı 24′ü aşmış durumda.
Bir de “entellektüel” Gülen az çakal da değil. Yazı 17 Aralık günü yayınlanıyor.

NE TESADÜF YAZI 17 ARALIK’TA YAYINLANDI!
Göndermeye gel…
ABD’de aleyhine davalar açılan Fethullah Gülen, kendisine yeni kapı olarak Fransa’yı mı düşünüyor yoksa?
Fransa, Türkiye ile hedeflediği işbirliğini bu tür isimleri dikkate alarak mı sağlayacak yoksa?
Yanıt bekleyen sorular.
Gülen, Hillary Clinton’a para yağdırdı
Fethullah Gülen’in yönettiği terör örgütü, ABD’de başkanlık yarışındaki adaylara da kesenin ağzını açmış durumda.
ABD menşeli açık bilgi kaynaklarına göre Gülen bağlantılı Türk Kültür Merkezi’nin başkanı Recep Özkan, Hillary Clinton’a 500 bin ve 1 milyon dolar tutarında yardımlarda bulundu. Recep Özkan aynı zamanda Clinton’un siyasi eylem komitesinin finansman kurulu eşbaşkanlığını yürütüyor.
Tamamen duygusal işler bunlar…

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.