avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Terörist-başı Fethullah Gülen bu sefer iyice zıvanadan çıktı Türk milletine tehditler savurdu

Paralel Yapı’nın firari terörist ele-başı Fethullah Gülen, ​”Susan ne kadar insan varsa evlerine ateşler sal, yerin dibine batır” diyerek Türk milletine hakaretler savurdu.

Terörist-başı Fethullah Gülen bu sefer iyice zıvanadan çıktı Türk milletine tehditler savurdu
A+
A-

FETÖ olarak bilinen Paralel Yapı’nın bir numaralı ismi ve ele-başı Fethullah Gülen, 17 Aralık ve sonrasında yaşanan operasyon girişimlerinden sonra hükümete yönelik yaptığı bedduaya bir yenisini daha ekleyerek bu sefer Türk milletini de tehdit etti.

Son dönemde FETÖ’ye karşı yürütülen operasyonlara tepki gösteren örgüt lideri Gülen, ​canlı yayında ağır beddualar etti.

TÜM MİLLETİ DAHİL ETTİ “EVLERİNE ATEŞLER SAL”
Fethullah Gülen, “Bunları yapan ve bu yapılanlar karşısında dilsiz şeytan gibi susan ne kadar insan varsa, evlerine ateşler sal, yerin dibine batır, en yakın zamanda kahr-u perişan eyle. Kim olursa olsun, zırvasından zirvesine kadar hepsini yerin dibine batır Allah’ım” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

HAFTALIK SÖZDE ‘SOHBETTE’ ZIVANADAN ÇIKARAK TALİMATLAR VERİ
Haftalık yayınladığı ‘sohbet’ adı altındaki videolarla örgüt üyelerine şifreli talimatlar gönderen FETÖ elebaşı Gülen, son konuşmasında beddua okumayı ihmal etmedi. Tehditlerinin boyutunu yükselten Gülen bu kez 7’den 70’e herkese beddua etti.

TÜRKİYE’Yİ HEDEF ALDI
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve hükümeti üstü kapalı şekilde yine hedef alan terörist-başı Gülen, Türkiye’nin dış politikasına göndermede bulundu. Hatta daha da ileri giderek katil Esed yönetiminin katliamlarını görmezden gelip, 500 binden fazla sivili Türkiye’nin öldürdüğünü ima etti. Gülen’in son bedduası’nın yer aldığı görüntüler sosyal medyada paylaşım rekoru kırdı. Birçok mecrada alay konusu olan video ile ilgili “Beddua season 3” başlıklı yorumlar yapıldı. Bazı kullanıcılar tarafından ise “Tüm bedduaları başa döndü ama yine ateşler salıyor” değerlendirmelerinin yapıldığı görüldü.

İYİCE DELİRDİ, HERKES ONA KARŞI ARTIK
Eli kanlı teröristlerin gerçekleştirdiği kanlı saldırıla moral bulan FETÖ lideri Gülen’in iyice ga-za geldiği ve yine beddua yağdırıp, evlere ateş salmaya kalktığı o görüntüler patolojik bir vaka olarak incele görmekte.

Türkiye’yi uluslararası kamuoyunda yıpratmak için FETÖ tarafından görevlendirilen, Today’s Zaman Genel Yayın Yönetmeni Sevgi Akarçeşme yurt dışına kaçtı. Sessiz sedasız ülkeyi terk ettiğini ve bir daha geri dönmeyi düşünmediğini belirten Akarçeşme’nin firarı, örgüt üyeleri tarafından ‘hicret’ olarak nitelendirildi.

BRÜKSEL’DE BOŞ DURMADI
Brüksel’e kaçar kaçmaz Deutsch Welle gazetesine röportaj veren Akarçeşme, yine Türkiye aleyhinde kara propagandaya devam etti. Bundan sonraki hayatına Brüksel’de devam edeceğini açıklayan Akarçeşme, Türkiye’yi “Açık bir hapishane”ye benzetti.

İşte FETÖ ele-başı firari terörist Gülen’in tehditler savurup zıvanadan çıktığı o görüntüler:

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER | ATGtv

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.