avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3297
EURO
35,0425
ALTIN
2.281,75
BIST
8.988,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor son bölüm özeti

Survivor’un bu akşam ekrana gelen bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımları, ödül oyununda mücadele etti. Oyun sonunda bir takım ödüle uzanırken bir takım eli boş olarak adaya döndü. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor son bölüm özeti
06.04.2018
A+
A-

Survivor’da ödül oyunu heyecanı yaşandı. Bu akşam ekrana gelen bölümde iki takım ödül oyununda kozlarını paylaştı. Etli nohut ve pilav olarak açıklanan ödül için yarışmacılar kıran kırana mücadele etti ve sonunda bir takım ödüle uzandı. Peki Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor’un son bölümünden detaylar…

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyunu öncesinde ödül etli nohut ve pilav olarak açıklandı. Ünlüler takımında Sema sakatlığından dolayı bu oyunda oynamadı. Eşleşmelerin ardından ödül oyunu mücadelesi başladı.

Ödül oyunun ilk eşleşmesinde Adem ve Murat yarıştı. Parkuru önde tamamlayan Adem, atışlra ilk gelen isim oldu. Atışlarda rakibini mağlup eden Adem, Murat’ı mağlup etti ve Ünlüler takımını 1-0 öne geçirdi.

İkinci oyunda Merve ve Damla yarıştı. Parkuru Damla’dan daha önde bitiren Merve, atışlara başladı. Atışlarda rakibini mağlup eden Damla, Merve’yi mağlup etti ve skoru 1-1 yaptı.

Üçüncü oyunda Yiğit ve Cumali karşı karşıya geldi. Parkuru önde tamamlayan Yiğit, atışlara ilk başlayan yarışmacı oldu. Parkuru geride tamamlayan Cumali, atışlarda Yiğit’i mağlup etti ve Gönüllüler takımı 2-1 öne geçti.

Turabi ve Anıl dördüncü oyunda karşılaştı. Parkuru önde tamamlayan Anıl, atış etabına ilk gelen isim oldu. Atışlarda rakibini mağlup eden Turabi, takımına skoru kazandırdı ve 2-2 beraberlik sağlandı.

Sahra ve Birsen beşinci oyunda yarıştı. Parkuru rakibinden önde tamamlayan Birsen, atış etabına ilk gelen isim oldu ve atışlara başladı. Atışlarda rakibinden daha iyi performans gösteren Birsen, rakibine üçüncü skoru kazandırdı ve 3-2 oldu.

Altıncı oyunda Mustafa Kemal ve Hakan karşı karşıya geldi. Parkuru önde bitiren Mustafa Kemal, atış etabına ilk gelen isim oldu. Atışlarda rakibini mağlup eden Mustafa Kemal, skoru yeniden eşitledi ve 3-3 oldu.

Berna ve Yağmur yedinci oyunda karşılaştı. Parkuru başa baş bitiren iki yarışmacı, atış etabına birlikte geldi. Atışlarda rakibini mağlup eden Berna, rakibini mağlup etti ve Ünlüler takımı 4-3 öne geçti.

Sekizinci oyunda karşılaşan Ümit ve Hilmi Cem’in karşılaşması nefes kesti. Parkuru önde bitiren Hilmi Cem, atışlara ilk gelen isim oldu. Atışlarda rakibini mağlup eden Ümit Karan, skoru 5-3 yaptı. Ümit Karan, parkurda kafasını vurdu ve oyunun sona ermesiyle kendisini yere bıraktı.

Dokuzuncu oyunda Hakan ve Turabi karşılaştı. Parkuru az farkla önde bitiren Hakan, atış etabına ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda rakibini mağlup eden Hakan, takımına dördüncü skoru getirdi ve 5-4 oldu.

Onuncu karşılaşmada Sahra ve Damla yarıştı. Parkuru önde bitiren Damla, atışlara ilk gelen yarışmacı oldu. Atış etabında iki yarışmacı da son atışlarda aynı anda devirdi. Kamera görüntülerine bakıldı ve Sahra’nın kazandığı belirlendi. Böylece skor 6-4‘e geldi.

Yiğit ve Murat, on birinci oyunda karşı karşıya geldi. Parkuru rakibinden daha hızlı bitiren Murat, atışlara ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda rakibini yenen Yiğit, skoru 7-4‘e getirdi.

On ikinci oyunda Mustafa ve Hilmi Cem yarıştı. Kıran kırana geçen mücadelede parkuru Hilmi Cem ilk bitiren isim oldu. Atış etabına birlikte gelen iki yarışmacıdan Mustafa Kemal, rakibini mağlup etti ve 8-4 oldu.

On üçüncü oyunda Birsen ve Berna yarıştı. Parkuru hızlı bitiren Birsen, atış etabına ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda rakibini mağlup eden Birsen, takımına beşinci skoru getirdi ve 8-5 oldu.

Adem ve Anıl, on dördüncü oyunda karşı karşıya geldi. Adem’in düşmesiyle parkuru önde bitiren Anıl, atış etabına ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda rakibini yenen Anıl, takımına altıncı skoru kazandırdı ve 8-6 oldu.

On beşinci oyunda Merve ve Yağmur yarıştı. Parkuru önde bitire Merve, atışlara ilk başlayan isim oldu. Atışlarda rakibini mağlup eden Merve, skoru 9-6 yaptı.

Ümit Karan ve Cumali, on altıncı oyunda karşılaştı. Parkuru önde tamamlayan Ümit Karan, atışlara ilk gelen yarışmacı oldu. Atışlarda rakibini mağlup eden Ümit Karan, takımına onuncu skoru getirdi ve 10-6 oldu. Böylece Ünlüler takımı ödülü kazandı.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.