avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3160
EURO
35,0944
ALTIN
2.294,93
BIST
9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor eleme adayları! 15 Nisan Pazar

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor eleme adayları! 15 Nisan Pazar


Survivor’da dokunulmazlık heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Dünkü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, Cumali ve Hakan’ı eleme adayı olarak gösterdi. Bugün ise ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme adayı olarak yeni isim belirlenecek. Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte Survivor eleme adayları!

 

Survivor 47. yeni bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Survivor’ın bu bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. 46. bölümde oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımı ada konseyinde iki ismi belirledi. Takım arası yapılan oylama sonucu birinci aday Cumali çıkarken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Hilmi Cem ikinci eleme adayı olarak Hakan Hatipoğlu’nu seçti. Bugün ise ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı ve eleme potasına yeni isim eklenecek. Peki, Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor’da eleme adayları kimler? İşte Survivor 47. bölüm özeti…

SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor’da dün Hakan ve Cumali’nin eleme potasına çıkmasının ardından bugün yeniden dokunulmazlık oyunu oynandı ve kaybeden takımdan yeni isim eleme potasına çıkacak. Survivor’da dün dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler bugünkü dokunulmazlık oyununu da 10’a 4 kaybetti ve eleme potasına bir isim daha yazacaklar.

İşte karşılaşmalar ve kazananlar

Hilmi Cem – Mustafa Kemal: Mustafa Kemal

Elif – Nagihan: Nagihan

Adem – Anıl: Adem

Merve – Birsen: Merve

Yiğit – Cumali: Yiğit

Sahra – Yağmur: Yağmur

Turabi – Murat: Turabi

Sema – Damla: Sema

Mustafa Kemal – Hakan: Mustafa Kemal

Merve – Damla: Merve

Yiğit – Hilmi Cem: Hilmi Cem

Sahra – Nagihan: Nagihan

Adem – Murat: Adem

Elif – Birsen: Elif

ELEME ADAYLARI KİMLER?

Survivor’da dokunulmazlık oyununun ardından eleme adayını belirlemek için yarışmacılar konseyde toplandı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununu da kaybederek üçüncü eleme adayını belirledi. İlk eleme konseyi sonrası Cumali ve Hakan eleme adayı olarak belirlenmişti. Bugünkü bölümde ise üçüncü eleme adayı olarak Damla’nın ismi söylendi. Böylelikle yarın akşam yayınlanacak bölümde Cumali, Hakan ve Damla’nın arasında yapılacak SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim açıklanacak.

ELEME ADAYLARI HAKAN VE CUMALİ ÜZGÜN!

Gönüllüler takımında eleme adayı olan Hakan ve Cumali adada konseyi değerlendirdiler…

SURVİVOR’DA BERNA YARIŞMAYA DEVAM EDEMİYOR

Survivor’da konsey öncesinde Acun Ilıcalı Berna hakkında açıklama yaptı. Yaptığı açıklamada, Ünlüler takımından Berna’nın veda etmek zorunda kaldığı bildirdi. Diz kemiğinde çatlak bulunan Berna’nın, doktor kararının ardından Survivor’a devam edemeyeceği açıklandı.

Ne olmuştu?

Sembol oyununda Yağmur ile karşılaşan Berna, havuza atladığı sırada kötü şekilde düştü ve acılar içinde kaldı.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.