avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,4175
EURO
34,4574
ALTIN
2.490,18
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Süleyman Soylu dağdaki terörist sayısı açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, dağlardaki 15 bin terörist sayının 700’ye kadar indiğini söyledi. Uyuşturucuyla mücadele konusunda operasyon üstüne operasyon yaptıklarını belirten Soylu, cezaevlerinde uyuşturucudan tutuklu kişi sayısının 57 bin olduğunu açıkladı.

Süleyman Soylu dağdaki terörist sayısı açıkladı
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, uyuşturucuyla etkin mücadele edildiğini söyledi. Halen cezaevlerinde uyuşturucudan tutuklu 57 bin kişi olduğunu açıklayan Soylu, “Benim vatandaşım ağlayacağına uyuşturucu baronları ağlasın, o Kandil’deki ortakları ağlasın.” diye konuştu.

Soylu, Sincan’da AK Parti Seçim Bürosu’nun açılışına katıldı. Sonrasında Sincan Belediyesi Kültür Evi’nde düzenlenen STK Temsilcileri ve Muhtarlar buluşan Soylu, terörle mücadelede Türkiye’nin kendi insansız hava aracını ürettiğini söyleyerek şöyle konuştu:

“Bize insansız hava aracı lazımdı, oturduk kendimiz yaptık. Yerli ve milli savunma sanayi lazımdı, oturduk kurduk. Bizim mühendisimiz ve evlatlarımız yapıyorlar hem de en iyisini. Kimseye muhtaç değiliz, kimseye el açmıyoruz.

UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE

Zannetmeyin sadece sokaktaki uyuşturucu satıcılarını, onların ağababalarını da eğer gömmezsek namerdiz. Hapishanede kaç uyuşturucudan tutuklu var biliyor musunuz? 57 bin kişiyi kodese tıktık.

Operasyon üstüne operasyon yapıyoruz. Bacaklarını mı kırmak lazım ‘kırın’ diyoruz. Benim vatandaşım ağlayacağına uyuşturucu baronları ağlasın, o Kandil’deki ortakları ağlasın. Hiç umurumda değil. Engel olabiliyorlar mı? Hayır.

TERÖRLE MÜCADELE

Dağlarda 15 bin terörist vardı, bugün bir hamlede gırtlaklarını sıkabileceğimiz 700 tanesi kaldı, fare gibi kaçıyorlar. Sadece burada değil Irak’ın kuzeyinde bizimkiler kaplan gibi üzerlerine sıçrarlar. Sadece orada değil Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatı bölgelerinde, etrafımızdaki coğrafyada bize tehdit oluşturmaya çalışan ne varsa bir strateji değişikliğiyle ‘terörü yerinde yok etme prensibi’ ile öyle onlar hücum ettiği zaman değil kesintisiz bir operasyon anlayışıyla terörü dize getirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.”

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.