avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3168
EURO
35,0597
ALTIN
2.307,99
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Son dakika… İstanbul’da site içerisine askeri helikopter düştü

İstanbul Çekmeköy Kirazlı Mahallesi’nde bir site içine askeri helikopter bilinmeyen bir nedenle düştü. Bölgeye çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, askeri helikopterin zorunlu iniş yaparken düştüğünü ve 4 yaralı askerin Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildiğini duyurdu.

Son dakika… İstanbul’da site içerisine askeri helikopter düştü
11.02.2019
A+
A-

İstanbul Çekmeköy Kirazlı Mahallesi’nde bir site içerisine askeri helikopter düştü. Kaza yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi. 

Polis ekipleri ‘Bu bölgeyi acilen boşaltın’ anonsu yapıyor.

VALİ YERLİKAYA: ZORUNLU İNİŞ YAPARKEN DÜŞTÜ, 4 YARALI ASKER HASTANEYE KALDIRILDI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, askeri helikopterin zorunlu iniş yaparken düştüğünü söyledi. Twitter hesabından açıklama yapan Yerlikaya “Çekmeköy ilçemizdeki bir site içerisine askeri helikopterimiz zorunlu iniş yaparken düştü.” dedi.

Yerlikaya “Alınan ilk bilgilere göre; Çekmeköy ilçemiz Kirazlıdere Mahallesi Sultangazi Caddesi Parkverde Sitesine düşen askeri helikopterdeki 4 yaralı askerimiz Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilmiştir.” ifadelerini kullandı.

Son dakika... İstanbulda site içerisine askeri helikopter düştü

SANCAKTEPE BELEDİYE BAŞKANI: SİTENİN BAHÇESİNE DÜŞTÜ

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem CNN TÜRK’e konuştu:

Önlemler alındı. Helikopter acil iniş yapmak isterken düştü. Arkadaşlarımız olay yerinde incelemelerde bulunuyor. Olayı yakınen takip ediyoruz. Biraz sonra olay yerine geçeceğim. Sayısal olarak bir bilgimiz yok. İnönü mahallesi’ne komşu bir mahalle. Helikopter bir sitenin bahçesine düştü. İtfaiye ve sağlık ekipleri şuan olay yerinde. Belediyemizin Fen ve Sağlık İşleri de olay yerine hareket etti.

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.