avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3319
EURO
35,1199
ALTIN
2.301,65
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Sinan Oğan’a ve Ülkücü Harekete karşı FETÖ kumpası Avrupa’dan mı başladı?

Dr. Sinan Oğan, kendisinin, geçmişte de günümüzde de ‘cemaat’ adı verilen paralel ihanet şebekesiyle ilişkisinin ve görüşmesinin olmadığını, geçmişte cemaat örgütünü devlet için bir tehdit olarak gördüğünü söyledi. FETÖ Dr. Sinan Oğan’a karşı Avrupa’dan harekete geçtiği gelen bilgiler arasında.

Sinan Oğan’a ve Ülkücü Harekete karşı FETÖ kumpası Avrupa’dan mı başladı?
09.03.2016
A+
A-

OĞAN: BEN HER ZAMAN ‘CEMAAT’ ADLI İHANET YAPISININ KARŞISINDA OLDUM, BU ÖRGÜT HER ZAMAN MHP’DE ÖNÜMÜ KESMEK İSTEDİ
MHP Genel Başkan adayı ve eski Iğdır Milletvekili Dr. Sinan Oğan, ortaya atılan iddialara karşı şu açıklamayı yaptı; “Cemaatin MHP’ye sızma girişimleri olduğundan ilk defa 2007 seçimleri öncesinde milletvekili adaylarının belirlenmesi sürecinde şüphelendik. Cemaate yakın olduğunu bildiğimiz bir kısım insanın, belirli bazı kişilerin MHP’de milletvekili olabilmesi için yerelde ve Genel Merkezde yoğun kulis faaliyetlerini yürüttüklerini gördük. 2011 seçimleri öncesinde ise kaset komploları ile şüphelerimiz kayboldu ve cemaatin MHP üzerinde ameliyat yapmaya çalıştığını kesin olarak anladık. 2011’de milletvekili olduktan sonra gerek medya gerekse TBMM kürsüsünden cemaatin Türk devleti için ciddi bir tehdit olduğunu, bu yapı ile mücadele edilmesi gerektiğini sık sık vurguladım.”

MHP’Lİ SİNAN OĞAN FETÖ TEHDİDİNİ ÇOK ÖNCEDEN GÖRDÜ
Dr. Sinan Oğan, kendisinin, geçmişte de günümüzde de cemaatle ilişkisinin ve görüşmesinin olmadığını, geçmişte de ‘cemaat’ adını veren Fethullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) devlet için bir tehdit olarak gördüğünü belirterek, ‘cemaatçi olduğuna yönelik iddiaları’ kesin bir dille reddetti.

FETÖ YARGI ELİYLE SİNAN OĞAN’I ENGELLİYOR
MHP’de Meral Akşener’in Genel Başkan olması için Fethullahçı ihanet örgütü’nün yoğun bir çalışma yaptığı gözlenirken FETÖ’nün Türkçü-Turancı duruşuyla bilinen Sinan Oğan’a karşı özellikle harekete giriştikleri hatta bunun için yargı’yı bile, yargıdaki FETÖ’cüleri devreye sokarak Oğan’ın önünü kesmeye çalıştıkları gelen bilgiler arasında.

FETÖ’NÜN YENİ HEDEFİ MHP’Yİ ELE GEÇİRMEK!
Kurumları tek tek iflas ettiği için çözüm yolu bulamayan terörist-başı Fethullah Gülen, siyasallaşma emri verdi militanlarına; hedeflerinin MHP’yi ele geçirip onun üzerinden Türkiye’yi peşkeş çekmek olduğu ortaya kısa süre önce çıkmıştı.

Geçte olsa MHP’nin FETÖ tarafından ele geçirilmek istendiğini fark eden sayısı azımsanmayacak bir kısım Ülkücü’nün konuyu gündemlerine aldıkları belirtiliyor. Bunların arasında Avrupa’daki Ülkücüler de geliyor.

SİNAN OĞAN’A KARŞI FETÖ AVRUPA’DA BİLE TEZGAH YÜRÜTÜYOR
Sinan Oğan’ı desteklediği bilinen bazı kişilerin Paralel Yapı’nın Avrupa’daki yayın organlarına FETÖ’ye destek açıklamaları yapmaları, FETÖ’nün Sinan Oğan’a karşı nasıl tezgah içinde olduğunu gösteriyor.

SİNAN OĞAN’A KARŞI FETÖ KUMPASI LAHEY DE Mİ BAŞLADI?
Bunların arasında dikkat çeken Hollanda’da bulunan kimi oluşumların Fethullahçı ihanet örgütü’nün rağbet görmeyen tetikçi yayın organı Zaman Hollanda’ya yaptığı destek açıklamaları oldu. Bu açıklamaların 17/25 darbe girişiminden sonra da sürdüğü görüldü. İlginç ilişkiler yumağından tarafların açıklamaları bekleniyor.

AÇIKLANACAK…
Türk milliyetçiliği hareketinin yükselen umudu olarak ortaya çıkan Sinan Oğan’a karşı FETÖ’nün nasıl Avrupa’dan harekete geçtiğini ilerleyen günlerde açıklayacağız.

(Gazetemiz söz hakkı isteyen taraflara ve herkese açıktır.)

Çağatay Türksoy – Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL HABER

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.