avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3276
EURO
35,0275
ALTIN
2.284,06
BIST
8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Sinan Gümüş’e Bundesliga’dan 4 talip!..

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sinan Gümüş’e Bundesliga’dan 4 kulübün talip olduğu ve menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi.

Sinan Gümüş’e Bundesliga’dan 4 talip!..
07.02.2019
A+
A-

Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Sinan Gümüş için birkaç Almanya Bundesliga kulübünün temas halinde olduğu öğrenildi.

Sinan Gümüş’ü takip eden Stuttgart, Frankfurt, Hertha Berlin, Werder Bremen’in , menajeriyle temasa geçtiği ve Sinan Gümüş’ü kadrolarında görmek istediği kaydedildi. 25 yaşındaki gurbetçi futbolcunun, menajerine herhangi bir takıma söz vermemesini isteyen Sinan Gümüş’ün, sezon sonuna kadar bekleyeceği ifade edildi.

FATİH TERİM BİR ŞEY SÖYLEMEDEN KARAR VERMEYECEK

Sinan Gümüş’ün sezon sonunda teknik direktör Fatih Terim ile görüşeceği ve “Git” ya da “Kal” demeden herhangi bir kesin karara varmayacağı belirtildi.

650 bin Euro ile takımın en az kazanan oyuncularından biri olan Sinan Gümüş’ün, maaşına belli oranda zam da istediği belirtildi.

2014 yazında bedelsiz olarak Galatasaray’a transfer olan 25 yaşındaki Sinan Gümüş, bu sezon 14 Süper Lig maçında 4 gol atıp 2 asist yaptı.

Sporx mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.