avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,3181
EURO
35,1379
ALTIN
2.293,12
BIST
9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı: “Seninle asla evlenmeyeceğim!”

Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı: “Seninle asla evlenmeyeceğim!”
A+
A-


Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı, dizinin ekranlara gelen son bölümünün ardından yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz’in 12. yeni bölüm fragmanında Vedat’ın Nefes’e “Sert bir oyun başlıyor Nefes. Oynamaya hazır mısın?” demesi ve evlenme teklifi etmesi büyük dikkat çekiyor!

 

Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölümünden ilk görüntülerin yer aldığı fragman yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz’in son bölümünde ekranlara gelen sahneler izleyiciyi ekrana kilitledi. Tahir’in Vedat’ı kaçırması hiç beklemediği şekilde sonuçlandı. İşte Sen Anlat Karadeniz 12. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

SEN ANLAT KARADENİZ 12. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Sen Anlat Karadeniz dizisinin 12. yeni bölüm fragmanında Nefes, Vedat’a silah çekiyor! Vedat, Nefes’e “Bundan sonra sana dokunduğum ilk anda üzerinde gelinlik olacak Nefes” diyor. “Seninle asla evlenmeyeceğim” diyen Nefes’e “Tekrar ve tekrar Tahir’in özgürlüğünün benim elimde olduğunu hatırlatmam mı gerekiyor Nefes? Ya da hayatını her an karartabileceğim avcumun içindeki nazardan mı bahsetmeliyim? Sert bir oyun başlıyor Nefes. Oynamaya hazır mısın? Ne diyorsun, evleniyor muyuz, evlenmiyor muyuz?” diyor ve Nefes silahını indiriyor.

SEN ANLAT KARADENİZ 12. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

SEN ANLAT KARADENİZ 11. SON BÖLÜM ÖZETİ

Mahkemenin şiddet uygulayan bir babaya velayet vermeyeceğini bilen Vedat, Nefes’in akli dengesinin yerinde olmadığını iddia eden bir dava dilekçesi hazırlamıştır. Böylece Nefes’in şiddet iddialarını uydurduğunu kanıtlamaya çalışacaktır.

Berrak’ın verdiği ilaç yüzünden halüsinasyonlar gören Nefes, Tahir’in zoruyla psikolojik destek almaya başlar.

Ancak bu süreçte duyduğu bir şey, Tahir’i delirtir. Artık onun için tek bir yol kalmıştır; Vedat’ı Karadeniz’e gömmek. Vedat’ı öldürmekle arasındaki tek engel ise inancıdır.

Mustafa’nın Yiğit’i kurtarmasının yankılarının sürdüğü Kaleli Ailesi için bahar erken gelmiştir. Hiçbirinin Tahir’in delice planından haberi yoktur. Tahir herkesle sezdirmeden vedalaşır.

Vedat’ı kaçıran Tahir cinayeti işleyecek midir? Tahir ve Nefes aşkı sonsuza kadar hapsolacak mıdır?

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.