avrupahollandaalmanyabelcikafransafetoakpchpmhpiyip
DOLAR
32,5179
EURO
34,5717
ALTIN
2.491,21
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak

Sabahattin Önkibar kimdir?

Aydınlık Gazetesi’nin sevilen sağ-milliyetçi kökenli yazarı Sabahattin Önkibar kimdir?

Sabahattin Önkibar kimdir?
21.09.2015
A+
A-

Sabahattin Önkibar, 1957 Rize Türk gazeteci sunucu ve köşe yazarıdır.

Gazeteciliğe 1980 yılında Türkiye Gazetesi’nde Ankara Temsilcisi olarak başladı. 1993 yılında TGRT’nin kuruluşunda bulundu ve Alternatif adlı bir program sunmaya başladı.

2001 yılında TGRT ve Türkiye Gazetesinden ayrılarak Star TV ve Star Gazetesine geçerek bu gazetenin Ankara Temsilcisi oldu. 2002 yılında Star TV ye RTÜK tarafından 15 günlük kapatma cezası verildikten sonra bulunduğu medya grubundan ayrılarak Kanal D ye geçti ve Posta gazetesinde Ankara Temsilcisi oldu. 2004 yılında ise bu kez Flash TV ye geçerek kanalın Ankara Temsilcisi oldu. 2005 yılında Avrasya TV ve Yeniçağ Gazetesi’nin Ankara Temsilcisi oldu.

Son olarak 2011 yılında Ulusal Kanal Kanal 99 ve Yeni Mesaj’a geçerek Ankara temsilcisi oldu. 2012 yılında Yeni Mesaj Gazetesinden ayrılarak Aydınlık Gazetesine geçti. Halen Ulusal Kanal’daki Alternatif ve Kanal 34’teki Ankara Kulisi programlarını sunmakta ve Aydınlık Gazetesi’nde makaleler yazmaktadır.

Avrupa Türk Gazetesi © ÖZEL ARAŞTIRMA / PORTRE

YASAL UYARI: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Avrupa Türk Gazetesi'ne aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir. Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.